Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (2023)

Mikä on pussiton pölynimuri?

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (1)Klo apussiton pölynimurion malli, joka on täysinilman pölypussiaselviää. Hän työskentelee yleensäSyklonitekniikka.Pöly ja lika imeytyvät pölysäiliöön ja erotetaan sisään imetystä ilmasta keskipakovoimalla. Voimme tyhjentää kontin ilman ongelmia. Häntä verrataanStaubbeuteluudelleenkäytettäviä, mikä tarkoittaa, ettei seurantakustannuksia aiheudu.

Voimme käyttää pölysäiliötä tyhjennyksen jälkeenhuuhtele vesi pois,tämä myös antaa laitteelle yhden verrattuna perinteiseen pussiimuriinhygieeninen etu.

Löytyy myös kaupoistaPussiton pölynimurimutta vesisuodattimella. Näillä malleilla voimme kuivan lian lisäksi myösnesteitäimeä lattialta. Näiden laitteiden mukana tulee yleensä alisäsuodatin(erotin) käytetään.

Tämä roottori pyörittää likahiukkaset veteen. Siellä ne sitten sidotaan. Sillä välin pussittomat pölynimurit voivat vakuuttaa kriittisetkin kuluttajat erittäin hyvällä imutehollaan tavaratestissä.

Ne eroavat toisistaanPalvelutyleensä tuskin mikään perinteisistä merkeistä -pussitetut pölynimurit.Laitteet ilman laukkua saavat usein pisteitä harkitulla tekniikalla ja helpolla käsittelyllä.

Pussittoman pölynimurin hinta-laatusuhdetaulukko

jaa kaavio

Voit jakaa päivittäin päivitettävän kaavion verkkosivullesi tällä koodilla:Upotuskoodi on kopioitu leikepöydälle

Kuinka pussiton pölynimuri toimii?

Toisin kuin pussittomissa imureissa, pussittomissa imureissa on sellainenkonttitai yksiLaatikko,joka voidaan yleensä avata ylöspäin. Sinne kerääntyy imetty pöly ja lika. Toimintopussiton pölynimuriperustuuSyklonitekniikka.Tämän tekniikan avulla pölylaatikossa oleva ilma ja pöly erotetaan toisistaan ​​vahvallailmapyörre (sykloni)erotettu.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (2)Ensinnäkin lika ja pölyhiukkaset yli ailmasuutinimetään sylonkammioon ja työnnetään likasäiliön reunaan keskipakovoimien vaikutuksesta. Ilma kulkee yhden tai useamman läpiSuodattaaerotettuna lialta. Se kerääntyy säiliön keskelle.

Suodattimien ansiosta puhdas ilma pääsee taas ulos ilman pölyhiukkasia. Jotkut pölynimuritoimittajat eivät kuitenkaan käytä suodattimia ollenkaan. VuonnaSyklonitekniikkase koskee välilläYhden syklonin pölynimurijaMultisykloninen pölynimurierottaa.

kloyksittäinen sykloniilma imetään sisään vain kartiomaisena. Pöly- ja likahiukkaset hidastuvat kartion reunalla ja putoavat alla olevaan pölysäiliöön. Puhdas ilma, joka on puhdistettu keskussuodattimesta, vapautuu takaisin ulos.

kloMultisykloninen pölynimuriuseat "tornadot" varmistavat, että pienimmätkin pölyhiukkaset pääsevät pölylaatikkoon.

Yksisyklonijärjestelmään verrattuna suodattimia on vaihdettava ja puhdistettava harvemmin tai ei ollenkaan. Lisäksi se on kovaääninentuotetestiimuteho ei juuri häviä. Koska toista puhdistusprosessia varten on useita pieniä sykloneja, jotka toimivat vielä nopeammin, erottaen pölyn ilmasta ja työntäen sen ulospäin.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (3)

Edut ja käyttöalueet

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (4)Nykyään emme enää halua olla ilman pölynimuria. Sillä välin pussittomat pölynimurit voivatTestatajaVertailusaada joitain etuja. Heillä on usein yksiläpinäkyvä likasäiliö,jotta voimme aina nopeasti nähdä, milloin se on tyhjennettävä.Staubbeutel,voi tulla aika kalliiksi ajan myötä.

Pussittomalla laitteella tämä osto ei ole enää tarpeen. Pystymme työskentelemään myös joustavasti, koska pölypussit eivät lopu koskaan. Ennenostaameidän pitäisi tarkastella uutta pölynimuriapätevyyskokeetja riippumattomia tutkimuksiaAsiantuntijat |kulutusportaalit kertovat.

Vertailemme eri palveluntarjoajien eri malleja ja löydämme omamme tällä tavallavertailun voittaja.Erityinenplus pisteon, että vastaamme vain pussittoman laitteen hankintakustannuksista. Pölynimuripussi pysyy laitteessa yleensä pitkään, joten sen poistaminen (tietyn hajun takia) on meille yleensä epämiellyttävää. Tämän seurauksena olemme meluisia pussittoman pölynimurin kanssaulkoinen testiihmiset neuvoivat hyvin. Yleensä nämä pussittomat kodinkoneet sopivat hyvin myös allergikoille.

On kuitenkin tärkeää varmistaa, että käytetyt suodattimet on tarkoitettu myös allergikoille. Laadukkaat suodattimet vapauttavat poistoilman pölynimurituotteiden testitulosten mukaan99,9 prosenttiapölyhiukkasista. Ulkopuolisten testikäyttäjien mukaan myös pussittomat pölynimurit osoittavat arvonsavesisuodattimillaerittäin hyvä allergikoissa.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (5)

Millaisia ​​pussittomia pölynimureita on olemassa?

kanisteri pölynimuri

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (6)Nämä mallit ovatklassikkopussittomien pölynimurien joukossa. Niiden kotelo pyörii rullilla, minkä vuoksi näitä laitteita kutsutaan myös "kelkkaimureiksi". Moottori ja sen käyttämä sykloni tai syklonit on asennettu vaunuun.

Lisäksi lika japölynkerääjäsekä (automaattinen)johdon säilytysasunnossaintegroitu.Se on letkussa, joka tulee liukumäestäTeleskooppiputkisopiva. Lattiasuuttimet on kiinnitetty siihen. Imuroinnin aikana vedämme laitteen taaksemme, joten paino ei voi kuormittaa meitä.

Edut:

 • ei pölypussien seurantakuluja
 • sopii usein myös allergikoille
 • yleensä läpinäkyvällä astialla
 • ei yleensä kosketa likaa tyhjennettäessä
 • seuraa kanisteripölynimuri
 • ympäristöystävällinen

Haitat:

 • yleensä korkeammat hankintakustannukset kuin pussiimuri
Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (7)

Pussittomat käsipölynimurit

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (8)Nämä mallit tunnemme myös nimellämme"pysty pölynimuri"termi. He pärjäävät ilman suurta asuntoa. Nämä käytännön auttajat ovat yleensäakkupaketti-Imuri.Ne sopivat ihanteellisesti portaiden ja portaikkojen imurointiin. Myös auton sisätilat on helppo puhdistaa heidän avullaan.

Molemmatpussitonkäsipölynimuritsuutin on kiinnitetty pölylaatikon kahvaan. Täällä sijaitsevat myös akku ja moottori. Työskentelemme äänekkäästi näiden mallien kanssaTestataverkkoon kytkettyihin laitteisiin verrattunajoustava,koska emme ole riippuvaisia ​​mistään pistorasiasta. Meidän on kuitenkin muistettava, että tämä akkuImurivariantti on ladattava tietyn ajan kuluttua.

Edut:

 • alhainen paino
 • ilman kaapelin vaivaa
 • voidaan käyttää joustavasti
 • Helposti tyhjennettävä pölysäiliö

Haitat:

 • pieni koko
 • mahdollinen työkatkos akun lataamiseksi

pöytä tyhjiö

Tämäakkumallitovat pieniä ja käteviä. Ne toimivat hyvin imuroimaan nopeasti murut ja murut verhoilusta,pinnasänkyfi tai koirien ja kissojen nukkumapaikat. Pieni astiasi tarvitsee säännöllistä puhdistusta.

tyhjiö robotti

Nämä naarmut toimivatilman laukkuaja pystymme lyhentämään työaikaamme kotitaloudessa. Ajat paikalle itsenäisestilatausasemapalata. Ne voivat kuitenkin myös imeä kaikenlaisia ​​lattialla makaavia esineitä.

Näin testattiin pussittomia pölynimureita

Alla oleva taulukko antaa sinulle yleiskatsauksen tärkeistäTuotteen ominaisuudetjatestikriteeritOta huomioon pussitonta pölynimuria ostaessasi.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (9)

imuteho

Ulkopuolellatuotetestionko havaittu, ettäimutehopussittoman tyhjiön laatu riippuu laadukkaasta rakenteesta. Pussittoman imurin kaikkien yksittäisten osien, kuten moottorin, suodattimen, imuletkun ja putken sekä imusuuttimen on toimittava hyvin yhdessä. Jos taloudessamme on koiria ja kissoja, niin testikokemuksen mukaan tulee toimitukseen sisältyä eläimenkarvasuutin.

On tärkeää, että pinttynytkin lika voidaan imuroida lattialta. Theimutehoei saa antaa periksi, vaikka säiliö on melko täynnä. Testitulosten mukaan hyvän pussittoman pölynimurin on kyettävä käsittelemään kissanhiekka sekä ruukkumulta ja hiekka, ei vain murut ja murut. Yleensä käytämme enimmäkseen yhtäUniversalbodendüse.MeidänÄlykäs pölynimuri arvostelujatyhjiöpyyhkimien testilöydät mielenkiintoista lisätietoa.

säiliön koko

Säiliön koko riippuu käyttöalueesta. Pienessä asunnossa käytämme mallia, jossa on pieni imusäiliö. Käytännön testin mukaan vähintään kaksi litraa on järkevää tilavaan asuntoon.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (10)

Suodattaa

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (11)Allergisen asunnossa pussittomassa pölynimurissa pitäisi olla useampi kuin yksiHEPA-SUODATINominaisuus. Testin ja vertailun aikana havaittiin, että tämä suodatin vangitsee pienimmätkin pölyhiukkaset ja siitepölyn. Tämän seurauksena huoneilma on lähes täysin vapaa allergeenista.

käsittelyä

Pussittoman pölynimurin on oltava helppokäyttöinen. Kyse ei ole vain hänestäimuprosessi.Myöskonttitulee olla helppo irrottaa ja puhdistaa.

Lisäksi meidän on kyettäväSuodattaamuuttaa ilman teknistä koulutusta.

pölynimurin koko

Valitsemmepa pussittomanimuri,yhdellekäsipölynimuritai ehkä yhdellepöytä tyhjiöPäätös riippuu tietysti siitä, mihin pääasiallisesti haluamme laitetta käyttää.

toimintasäde

Tyhjiöjohdon tulee olla äänekäsulkoinen harjoituskoesopii meidän asunnon kokoon. JälkeenTestataStressaantuneiden käyttäjien havainnot ovat melko ärsyttäviä, kun joudumme irrottamaan pistokkeen liian usein.

Pienemmissä asunnoissa keksitään kaapelin pituus8bis10 metriäaivan oikein. Vertailun vuoksi tarvitsemme sellaisen suuriin huoneisiintoimintasädevon11 metriäja enemmän. Liian pitkästä kaapelista voi kuitenkin muodostua kompastumisvaara.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (12)

Mitä pitää ottaa huomioon pussittoman pölynimurin ostamisessa

Paino

Pölynimuri ei saa olla liian painava eikä liian suuri. Ei varsinkaan silloin, kun joudumme kantamaan mallin toiseen kerrokseen. Onpussittomia pölynimureitaliian suuri, sitä ei yleensä voi helposti vetää asunnon kolkoihin ja koloihin.

Pölynimurin luonaTestatajaVertailuasiantuntijat ja loppukäyttäjät ymmärsivät, että kodinkone ei ollut raskaampaa kuin6bis8 kiloapitäisi olla.

suuttimet

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (13)Uuden pussittoman pölynimurimme mukana tulee pääsääntöisesti ayleissuutinasennettu. Vertailun vuoksi löydämme tämän myös korkealaatuisista laitteistaKovalattiasuuttimet, huonekaluharjajaLiitossuuttimetmukana. Jos perheessä on koiria tai kissoja, meidän kannattaa hankkia sellainen uudella pussittomalla pölynimurillamme.Turbodüsetai käytä erityistä eläimenkarvasuutinta.

Energiamerkki

Vuodesta 2014 alkaen uudesta pussittomasta pölynimuristamme tuli aEnergiamerkkiliitteenä. Voisimme tehdä senenergiatehokkuusluokkalaitteesta.

Tietojen lisäksi aiheestavuotuinen sähkönkulutusopimme energiamerkinnästä sekääänenvoimakkuuttadesibeleinä (dB),matonpuhdistusluokkasekäkovan lattian puhdistusluokkajapölypäästöluokka.

Vuoden alusta lähtien2019pölynimurien energiamerkintä on poistettu valmistajan Dysonin valituksen vuoksi. Welt de.:n tietojen mukaan merkintä tulisi ottaa uudelleen käyttöön aikaisintaan syksyllä 2021.

äänenvoimakkuutta

Kun ostat pussittoman pölynimurin, meidän tulee varmistaa, ettei se ole liian kovaääninen. Vuonnarinnakkaineri laitteista asiantuntijat löysivät mm. valmistajan määritelmiä laitteita"Hiljainen"tai"Hiljaisuus",jotka ovat usein pienempiä kuin70 desibeliäTuottaa.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (14)

Pussiton langaton käsipölynimuri

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (15)Näissä laitteissa pitäisi ehdottomasti olla nykyaikaisialitiumparistotominaisuus, joten sinulla on pitkäKesto-ja verrattuna lyhyeenlatausaikavoi odottaa. Lisäksi ne eivät saa olla liian raskaita.

TIPP

Siitä asti kunSyyskuu 2017on oltava maksimivuotuinen energiankulutuspölynimureita keskimääräisellä käytöllä43 kilowattituntiaolla rajoitettu. Tämä ei koske johdottomia pölynimureita, pölynimurobotteja, teollisuuspölynimureita jne.

Lyhyt tietoa 7 johtavasta valmistajasta

 • Dyson
 • AEG
 • Rowenta
 • Miele
 • Lika Paholainen
 • Electrolux
 • Pölynimuri

Yrityksen perustaja JamesDysonpatentoi idean pussittomaan pölynimuriinsa Isossa-Britanniassa vuonna 1980. Se oli menestystarinan alku. Dyson-mallit imuroivat innovatiivisella syklonitekniikalla. Hyvin lyhyessä ajassa pussittomat kotiapulaiset olivat Iso-Britannian myydyimpien laitteiden joukossa. Brändi voi myös odottaa suurta markkinaosuutta tässä maassa.

Perinteinen yritysAEGotettiin käyttöön vuonna 1887. General Electricity Companysta tuli pian yksi tämän maan suurimmista ja tärkeimmistä sähköyhtiöistä. Vuonna 1994 AEG-yhtiö kuitenkin siirtyi ruotsalaiselle Electrolux-konsernille. Kaksi vuotta myöhemmin AEG hajosi kokonaan. Hyvä nimi "AEG" säilyi myös Electroluxin alla. Tämä ei ole ainoa syy, miksi monet kuluttajat luottavat sokeasti brändiin. AEG:n pölynimureita ei pitäisi puuttua mistään kuluttajatestistä ja vertailusta. Ne yleensä vakuuttavat siellä olevat asiantuntijat ja käyttäjät ensiluokkaisella laadullaan ja korkealla luotettavuudellaan.

Rowena-brändi perustettiin vuonna 1909 ja se on kuulunut ranskalaiselle Groupe SEB:lle vuodesta 1988. Kodin- ja keittiökonevalmistajan tytäryhtiö sijaitsee Erbachissa, Saksassa. Tuotemerkin allaRowentaMeiltä löydät vedenkeittimet, silitysraudat, ilmanpuhdistimet, suoristimet, hiustenkuivaajat ja monet muut tuotteet. Rowenta-tuotevalikoimaan kuuluu myös johdollisia ja johdottomia pölynimureita pussin kanssa ja ilman.

Jos se voi olla hieman kalliimpaa, asiakkaat kääntyvät usein merkkisähkölaitteiden puoleenMiele. "No name" -malleihin verrattuna Miele-tuotteilla on yleensä suurempi vaikutus. Yrityksen perustivat vuonna 1899 Carl Miele ja Reinhard Zinkann. Toimittaja Mielellä on edelleen hyvä maine korkealaatuisten tuotteiden ansiosta. Testin ja vertailun mukaan laitteet voivat saada pisteitä pitkällä käyttöiällä. Myös pölynimurit ovat kuuluneet Mielen tuotevalikoimaan vuodesta 1927 lähtien. Niiden käyttöikää on monissa tuotetesteissä arvioitu 15-20 vuodeksi.

Merkki pölynimuriLika Paholainenolemme voineet ostaa tästä maasta vasta vuodesta 1992 lähtien. Tämän merkin pussittomat pölynimurit ovat testin ja vertailun mukaan tunnetuimpia ja suosituimpia merkkejä. Nämä "paholaisen laitteet" vakuuttavat innovatiivisella teknologiallaan ja hyvällä hinta/suorituskykysuhteella. Dirt Devilin laajaan valikoimaan kuuluu säiliöpölynimureita, tyylikkäitä pölynimureita ja pölynimurobotteja. Verrattuna eri pölynimuriversioihin, markkinoilta löytyy myös erilaisia ​​höyrypuhdistimia.

Ruotsalaisen kodinkonevalmistajan peruskivi muurattiin vuonna 1919. Nykyään tuotemerkki kuuluu Wallenberg-konserniin.ElectroluxOmien nimien lisäksi se valmistaa laitteita tuotenimillä AEG, Juno, Zanker tai Zanussi. Myös huonekaluliikkeen IKEA kodinkoneet tulevat osittain Electroluxilta. Ruotsalainen valmistaja tuo markkinoille myös laajan valikoiman pölynimureita. Suorituskykyiset mallit pisteytyvät (ulkopuolisessa) tavaratestissä ja vertailussa moniin erinomaisiin tuoteominaisuuksiin.

Merkki pölynimuriPölynimurion korkea profiili. Olet yksi alan edelläkävijöistä. Hoover oli yksi ensimmäisistä pölynimurivalmistajista. Menestystarina juontaa juurensa vuoteen 1906, kun ohiolainen Murray Spangler keksi ensimmäisen pölynimurin prototyypin. William H. Hoover hankki patenttioikeudet ja aloitti sitten ensimmäisten Hoover-pölynimurien valmistuksen. Ensimmäiset mallit lähetettiin ulkomaille jo vuonna 1911. 1930-luvun lopulla Hoover oli johtava pölynimurivalmistaja Yhdysvalloissa. Hoover Group on kuulunut italialaiseen Candy-konserniin vuodesta 1995. Erilaisten pölynimurimallien lisäksi meiltä löytyy myös erilaisia ​​sähköisiä kodinkoneita merkiltä.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (16)

Internet tai erikoisliikkeet – mistä on paras paikka ostaa pussiton pölynimuri?

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (17)Jos uusi kotitalous perustetaan, se kuuluuImuriyleensä ensimmäisten ostosten yhteydessä. Jos vanha laite ei enää ime tarpeeksi tehokkaasti, arkistointia ei yleensä tehdä ja ostetaan uusi laite. Koska me apussiton pölynimuriosoitteessaTestatajaVertailuon niin monia etuja tarjota, valitsemme usein tämän vaihtoehdon. Mutta mistä löydämme meille parhaan pussittoman pölynimurin?

Erikoisliikkeisiin tai alennusmyymälöihin verrattunaVerkkokauppatarjota useita etuja. VuonnaInternetmeillä on laaja valikoima erilaisia ​​merkkejä. Muutamalla napsautuksella tietokoneellamme vertaamme eri valmistajien eri malleja.suodatintoiminnotauta meitähintavertailuja toimintojen ja ominaisuuksien vertailu.

Lisäksi meillä onInterneterilaisten pölynimurien mahdollisuustestituloksetriippumattomien kuluttajalehtien toimesta. Meitä ohjaavat myös pussittomien pölynimuridemme arvosanat.

Kiinteään vähittäiskauppaan verrattuna laite vie meidät kotiintoimitettu.Tilaamme omammepussiton pölynimurimukavasti olohuoneestamme. Toinen plussa on se14 päivän palautusoikeus,jota ei pidä jättää mainitsematta.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (18)

Nämä ovat pussittomien pölynimurien edut ja haitat, jotka on kuvattu asiakasarvosteluissa

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (19)

 • Pussittomalla pölynimurilla asiakaskorkeat melutasotkritisoitu. Vertailun vuoksi tämä on ensiluokkaistaimuteholaitteesta.
 • Asiakas on ärsyyntynyt samasta laitteesta automaattistajohdon säilytys,joka meni lakkoon lyhyen ajan kuluttua.
 • Pussiton pölynimuri oli käyttäjälleen erittäin epämiellyttävä, koska se imuroi jatkuvastiSaldokadonnut ja yksi"päälläseisonta"käy makaamaan.
 • Saman laitteen kanssa toinen ostaja ilmoitti imuroivansa jatkuvastihajosi.
 • Tämä pussiton pölynimuri - se oli erittäinhalpa tuote,ärsyttää toista asiakastamuovinen säilytysastia,jonka sanotaan tekevän harjoituskoettaan akulma murtunut. Kaikki ostajat pystyivät kuitenkin ilman ongelmia palauttamaan laitteensa postimyyntiyritykselle.
 • Omassa tuotetestissään toinen käyttäjä havaitsi, ettäalipaineletkuhänen tuttinsa oli niin ohut, että se nurjasi jatkuvasti. Se oli keskitason tuote.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (20)

 • Vertailun vuoksi toinen saman mallin ostaja havaitsi, että vaikka siinä olisi vähän likaaSäiliö,kuollaimutehoputoaisi erittäin paljon.
 • Lemmikinomistaja valitti samasta pussittomasta pölynimurista yksintavaratesti,ettäeläimen karvatkaikki olisivat jääneet matolle. Lisäksi hän havaitsi, ettäimuletkutoisojaKaapeliolla liian lyhyt.
 • Yksi ostaja sanoi huippuluokan pölynimuristaan, ettäkiikkuainharjataei päästää ulos. Hän purki harjan ilman pitkiä puheita, minkä jälkeen se toimi. (Tätä toimenpidettä ei kuitenkaan suositella, koska takuu voi mitätöidä).
 • Samassa mallissa toinen käyttäjä valitti, ettäLetkuerittäin vaikea päästä pois pölynimurista. Sitä paitsi hän ei pitänyt siitäkonttiei vain ole helppo pukea päälle.

Muita huomioitavia näkökohtia ja ominaisuuksia:

 • Laadukkaan pussittoman imurin mukana tulee olla aalhainen energiankulutusja yksijatkuva imutehopisteet.

Esimerkiksi mallit, joilla on pölypäästöluokitus A (ylämerkki), toimivat erityisen tehokkaasti.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (21)

 • Siellä on turbiinin suutinCarbonfasernjaNylon rinnatTämä laskee tavanomaiseen verrattunalattiasuutinjopa hienoimmat pölyhiukkaset kovista lattioista. Lisäksi tällainen mmharjataKäyttäjien testitulosten mukaan pinttyneen lian poistamisessa matoista ei ole juuri mitään ongelmia.
 • Asiakas kehuu sitä, ettälikasäiliöhänen mallinsa voidaan helposti tyhjentää ja puhdistaa. Hän lisää myös, että hänelle käyttäjänä on mukavaa, ettei hänen tarvitse huolehtia uusien pölypussien ostamisesta.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (22)

 • HänenharjoitustestiArvostelut, toinen loppukäyttäjä mainitsee, että hänenpussiton pölynimuriVerrattuna "tavalliseen" pussiimuriin, se on hieman kalliimpi. Hän sanoi kuitenkin, että kalliista pölypusseista ei aiheudu jatkokustannuksia.
 • Ennen ostoa on myös tärkeää varmistaa, että meilmansuodatinvoi pestä. Joillekin malleilleSuodattaavoidaan ostaa myöhemmin tarvittaessa.
 • Vaikka pussiton soveltuu normaaliin kotikäyttöönYhden syklonin pölynimuri- joissa meidän on puhdistettava suodatin silloin tällöin, ovat varsin sopivia siihen verrattunaallergikoilleyhden testin mukaanMultizyklon-Nisäkäserittäin hyvä neuvo.
 • Laadukas sellainenpussiton pölynimurivakuuttaa ostajat ja käyttäjät täydellisesti suljetullaAsuminen.Tämä optimoi ilmavirran entisestään.

Ensiluokkaisissa laitteissa on myös allergiasuodatin, joka kerää jopa 99 prosenttia kaikista pöly- ja likahiukkasista. Tuloksena saamme terveellistä sisäilmaa. Hyvä pussiton pölynimuri yleensä erottaa pölyn ja lian yhdellä kertaa.

 • Mukavaksikäsittelyäonergonominenenemmän muotoiltuGriffvastuussa. Lisäksi ensiluokkaiseen malliin tulee yleensä erilaisia ​​lisävarusteita.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (23)

 • On myös tärkeää, että erilaisiasuuttimetjaLisätarvikkeethelppo kiinnittää ja irrottaa. Soveltuvuustestin mukaan isoilla (kumi)pyörillä varustettua kelkkapölynimuria on helpompi ja pehmeämpi hallita. On myös tärkeää varmistaa, että pussittomassa pölynimurissa on atehonsäätöjotta meidän ei tarvitse työskennellä "täydellä höyryllä" koko ajan.
 • ensimmäinen luokka,pussittomat langattomat pölynimuritpitäisi laadukkaastiLitiumioniakutolla varustettu. Ne takaavat meille käyttäjille mallista riippuen pitkänKestoaina asti45 minuuttiaja enemmän. Lisäksi nämä akut saavat pisteet oikosulkullalatausaika.Esimerkiksi jotkut näistä laitteista voivatLED-Loistaatummien kulmien valaisemiseen. Pussittomat käsipölynimurit eivät saa olla liian raskaita ja niissä tulee olla myös ergonominen muotoilu.

Hyödyllistä tietoa ja neuvoja

Pussittoman pölynimurin historia

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (24)Tämän päivän pölynimurin alkuperäinen malli oli apuhalluslaite,jotka johdetaan asuintilojen läpi pölyn ja lian puhaltamiseksi pois. Seurauksena oli, että ilmassa oleva lika vain pyöristyi ylös ja lensi ulos ikkunasta. Laite, keksintöAnnajameville bissel,oli hevoskärryissä rakennuksen edessä.

Kehityksen edetessä lika oli jo päässyt sisäänStaubbeutelkerätty. Lisäksi tekniikkaImurijatkuvasti parannettu. Pölynimuripussit eivät ole nyt kankaasta eikä paperista, vaan fleecestä. Nykypäivän modernit pussittomat pölynimurit vakuuttavat käyttäjiinsä uusimmallaSyklonitekniikkaja niissä on usein tyylikäs muotoilu.

Talonmiehen jälkeenJames Murray SpanglerOhiosta1906ensimmäinenPölynimurin prototyypit(jonka hän patentoi vuonna 1908), Hoover Harness and Leather Goods Factory hankki oikeudet siihen pian sen jälkeen. Uudet omistajat valmistivat ensimmäisen sarjatuotantoon tulleen pölynimurin, joka myytiin onnistuneesti. Hoover on edelleen yksi maailman tunnetuimmista pölynimurivalmistajista.

Vuonna1912toiAxel Wenner-Grenensimmäinen pölynimuri, jonka nimi on "Lux I"Saksan markkinoilla. Toiseen maailmansotaan asti pölynimurit oli varattu ylemmälle luokalle.

Ne olivat keskeisiä laitteita, joihin liitettiin koko asunnon läpi kulkeva putkisto. Puhelimet oli kytketty siihen. Vuonna50erja60erVuosia sitten ensimmäiset kannettavat pölynimurit otettiin massatuotantoon.

ollessaan1980 vVuosia sitten ensimmäinen käsipölynimuri lanseerattiin, verrattuna se keksittiin samana aikanaJames Dysonensimmäinen pussiton pölynimuri. Hän ilmoitti omansaPrototyypit 1980patenttia varten. Iso-Britannian mallit löytyvät nyt maailmanlaajuisesti.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (25)

Lukuja, tietoja ja faktoja pussittomasta pölynimurista

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (26)Apussiton pölynimuritarjoaa meille ensi silmäykselläEdut.Käytännön testin mukaan emme tarvitse pölypusseja ennen neuvomista. Ponnet syövät myös paljon rahaa ajan myötä. Jokainen pölynimuri, olipa pölypussilla tai ilman, toimii samalla periaatteella. klotavaratestijaVertailujoku tajusi, että puhallin tuottaa alipainetta. Tämä mahdollistaa irtonaisen lian ja pölyn imemisen.

Toisin kuin perinteinen pölypussillinen pölynimuri, pussiton laite korvaa ns."Sykloni"laukku. Tämä keskipakoerotin "pyörtää" sisään imetyn ilman ja heittää likaa ja pölyä reunoihin. Tämä jäte kerääntyypölysäiliölaitteesta. Kun imu on valmis, tyhjennämme säiliön. Tarvittaessa voimme myös puhdistaa sen vedellä ja käyttää sen kuivumisen jälkeen. Toisin kuin pölypussia, voimme käyttää säiliötä uudelleen.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (27)klotuotetestipaljasti, että voimme puhdistaa lattiat maton kanssa ja ilman pussittomalla pölynimurilla. Lisäksi laitteille on yleensä erilaisiaEsseitähyllyjen, pehmustettujen huonekalujen tai auton istuinten pölyämiseen. Laskemme myös mallejaveden suodattimet,jotka keräävät pölyn ja lian vesihauteessa pussittomiin pölynimureihin.

klo (ulkoinen)tavaratestikävi ilmi, että nämä mallit ovat erityisestiallergikoilleedustavat helpotusta. On myös syytä korostaa, että voimme tehdä pyyhkimistöitä myös esimerkiksi tämän tyyppisellä pölynimurilla. Sitä paitsi hän kuuluurobottipölynimuripussittomien pölynimurien luokkaan. Hän ajaa olohuoneiden läpi ilman meidän väliintuloamme. Kun hän on lopettanut työnsä, hän palaa automaattisesti latausasemalle.

Koska päivittäin noin6 milligrammaapöly perneliömetriäkertyy, pölynimuri on lähes välttämätön laite ja siksi n96 prosenttiakotitalouksista tässä maassa.

Ihannetapauksessa se innovatiivisen tekniikan ansiosta melkein laskeutuu imuroitaessa100 prosenttialikaa pölysäiliössä. KuoleimutehoTestin mukaan se voidaan mallista riippuen säätää sähköisesti tai manuaalisesti maanpinnan olosuhteisiinsäätää.

Lisäksi monissa malleissa on käytännöllinen aukko kahvassa imutehon säätämiseksi.VINKKI:On erittäin tärkeää, että pussiton pölynimuri on kaikkiallasuljettuniin, että laite päästää vain puhdistettua poistoilmaa.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (28)

Pussittoman pölynimurin kokoaminen

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (29)Thekokoonpanopussittoman pölynimurin pitäisi olla erilainenTestataHavainnot tapahtuvat nopeasti ja sujuvasti. Pidämme kiinnivalmistajan ohje,mikä on yleensä hyvin ymmärrettävää. Hyvä pölynimuri toimitetaan normaalisti kotiin täydellisesti pakattuna. Parasta, mitä voimme tehdä, on ottaa pussiton laite ja kaikki tarvikkeet laatikosta ja laittaa kaikki lattialle.

VartenMontaasiyleensä ei vaadita liikaa teknistä "taitotietoa". Mukana olevakäyttöohjeMonien tehtyjen tutkimusten mukaan selittää yleensä kaikki tärkeättoimintojaja yksityiskohdat.

Laitoimme senkeräysastiaa. Se on myös yleistäKansikiinnitettäväksi erikseen. SittenLetkukiinnitetty laitteeseen – teleskooppitanko asetetaan sen päälle ja harja kiinnitetään. TheKaapelion yleensä rullattu ja se on kytkettävä lähimpään pistorasiaan. Pussittomilleakkupaketti-imuritmeidän on ladattava akku ensin laturin kautta.

10 vinkkiä hoitoon

Vinkki 1

Vinkki 1

Emme saa laiminlyödä siivoamista edes pussittomalla pölynimurilla. Jos keräysastiaa ei tyhjennetä säännöllisesti, siitä voi kehittyä kasvualusta mikro-organismeille ja bakteereille. Säiliö on siksi puhdistettava säännöllisesti.

Vinkki 2

Vinkki 2

Keskisuodatin sekä imuputki ja letku sekä pölynimurin suutin on tarvittaessa vapautettava hiuksista ja nukasta.

Vinkki 3

Vinkki 3

Imuputkeen kertynyt pöly ja lika poistetaan esimerkiksi pitkällä tikulla tai tikulla. Letku ja imuputki huuhdellaan sitten pois lämpimällä vedellä. Testin mukaan tukkeumat imuputkissa voivat johtaa imutehon alenemiseen.

Vinkki 4

Vinkki 4

Pystymme yleensä kitkemään lattiasuuttimeen tarttuneen lian ja karvat pois käsin. On erittäin tärkeää, että imuaukko on täysin vapaa.

Vinkki 5

Vinkki 5

Lika ja bakteerit kiinnikkeistä poistetaan kostealla liinalla.

Vinkki 6

Vinkki 6

Keräysastia tulee pestä juoksevan veden alla aika ajoin. Käytämme sisäpinnan pyyhkimiseen mikrokuituliinaa.

Vinkki 7

Vinkki 7

Keräysastiaa käytetään uudelleen vasta, kun se on täysin kuiva.

Vinkki 8

Vinkki 8

Sykloni-imurilla puhdistamme keskussuodattimen juoksevan veden alla, jolloin laite pysyy tehokkaana. Monisyklonipölynimureilla pesemme myös HEPA-suodattimet hanan alla. Kaikkia suodattimia käytetään vain, kun ne ovat täysin kuivia.

Vinkki 9

Vinkki 9

Jos keräysastiasta tulee jo epämiellyttävää hajua, se kannattaa korjata kevyellä etikkaliuoksella. Jos putkea ei ole puhdistettu pitkään aikaan, voimme liottaa sen veteen puoli tuntia, jossa on vähän astianpesuainetta, ja huuhdella sen jälkeen juoksevan veden alla.

Vinkki 10

Vinkki 10

Pussittoman imurin tulee näyttää hyvältä myös ulkopuolelta. Siksi puhdistamme sen kostealla, pehmeällä mikrokuituliinalla.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (30)

Hyödyllisiä lisävarusteita

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (31)Pussittomien pölynimurien valikoima on laajentunut viime vuosina. Tämä ei ole yllättävää, koska nämä mallit ovatkäytännöllinentokahvaja ne säästävät meiltä paljon rahaa ajan myötä. Laadukkaiden pussittomien pölynimurien toimittajat varustavat mallinsa ulkopuolisilla testaajilla ja asiantuntijoillalaajat lisävarusteetulos.

Onerilaisia ​​siveltimiäkuin erityineneläimen karvaharjahankkia. Lisäksi markkinoilla on erilaisia ​​suuttimia ja lisälaitteita eri lattioiden sekä kulmien ja kulmien tai huonekalujen puhdistukseen. Näitä ovat mmKovan lattian suuttimet, rakosuuttimet, turbosuuttimettai noinpatjandüsen.MyösHEPA-suodatinmikroskooppisten tuholaisten pyydystämiseen tarvitaan lisäostoja, kuten asiakkaat havaitsivat pussittoman pölynimurin testissään.

Mitä Stiftung Warentest ja Öko-Test sanovat pussittomista pölynimureista?

Asiantuntijat alkaenStiftung Warentesteivät ole tehneet kuluttajatestiä erityiskategoriassa "pussittomat pölynimurit". Helmikuussa 2018 he kuitenkin vertasivat useita pölynimurimalleja.

KohteeseenTestataMalleissa oli 20 laitetta, 11 laitetta pölylaatikolla ja 9 pussilla. Esimerkiksi AEG LX8-1-Öko malli sai huippupisteet pussittomien laitteiden joukossa. Niiden takana olivat Boschin, Dirt Devilin, Mielen ja Philipsin laitteet sekä Rowenta.

MilloinECO-testioletko testannut pussittomia pölynimureita? VuonnaNumero 1/2019ÖKO-Testin testaajat valittivat suurista eroista eri laitteiden välillä. He esimerkiksi havaitsivat, että monet mallit pystyivät poimimaan koville lattioille asetettuja linssejä ja riisinjyviä. Vertailun vuoksi muut pölynimurit (Test Magazinen mukaan) eivät edes päässeet puoliväliin. Tästä huolimatta yksi kuudesta testatusta mallista sai yleisarvosanan ”Hyvä”. Kaksi laitteista sai arvosanan "tyydyttävä", kaksi "riittävä" ja yksi "huono".

Vaikutelmia pussittoman pölynimurin testistämme

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (32)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - helppokäyttöinen, kääntyvän pään ansiosta voit puhdistaa jokaisen kulman vaivattomasti

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (33)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - imuteho: jopa 33 kPa

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (34)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - tuotteen mitat: 43,18 x 30,48 x 17,78 cm; Paino: 1,95 kg

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (35)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - Toimituksen laajuus: 1. Moottori ja pölysäiliö 2. 2 in 1 -harja 3. Rakosuutin 4. Sisäänvedettävä metalliputki 5. Seinäkiinnike 6. Käyttöohje 7. Ilmanotto Hepa*2 8 .Metallisuodatinjärjestelmät 9. Ilmanpoistoaukko Hepa 10. Lattiasuutin 11. Sovittimet

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (36)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - akun kesto: jopa 60 minuuttia

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (37)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - Vertect Light on vihreä tunnistusvalo, joka havaitsee tehokkaasti pienet hiukkaset

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (38)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - irrotettava 7-kennoinen akku 2500 mAh

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (39)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - sisäänvedettävä metalliputki

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (40)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - takertumista estävä rullaharja

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (41)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - tyhjennä pölysäiliö yhdellä napin painalluksella

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (42)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - 1,2 litran suuri pölykapasiteetti; viisivaiheinen suodatinjärjestelmä

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (43)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - syklonijärjestelmä, ruostumaton teräsverkko, sienisuodatin, HEPA-ilmanotto ja HEPA-ilmanpoistoaukko muodostavat suodatinjärjestelmän ja sitovat tehokkaasti hienon pölyn

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (44)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - suuri LED-näyttö näyttää akun varaustason, imutilan ja varoitukset juuttuneista tai tukkeutuneista harjoista

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (45)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - LED-etuvaloilla; Melutaso: ≤68 dB

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (46)

Proscenic johdoton pölynimuri P12 testissä - korvaamalla sisäänvedettävän imuputken rakotyökalulla tai 2-in-1-pölyharjalla, se muuttuu helposti kädessä pidettäväksi pölynimuriksi

Tuotteeseen:https://bit.ly/42uEjwo(Tämä on affiliate-linkki. Käytämme niin sanottuja affiliate-linkkejä verkkokauppoihin ja kumppaneihin, joilta saatamme saada palkkiota.)

10 tärkeää kysymystä ja vastausta pussittomista pölynimureista

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (47)Mitä erityistä pussittomassa pölynimurissa on?

Mallit toimivatsyklonitekniikka,joka erottaa pölyn ja likahiukkaset laitteen sisällä imetystä ilmasta keskipakovoiman avulla.

Mitä etuja pussittomasta pölynimurista on?

Pussiimuriin verrattuna meidän ei tarvitse ostaa lisää pölypusseja. Tuotetestin mukaan nämä tulevat aika kalliiksi ajan myötä. KoskaKeräysastia uudelleenkäytettäväeli seurantakuluja ei ole.

Mikä on paras pussiton pölynimuri?

Se riippuusovellusaluepois. Todistettu portaissa ja portaissajohdoton kädessä pidettävä pölynimuri.Toisaalta testauksen jälkeen meidän pitäisi tehdä suosituksia pidempiä puhdistustoimenpiteitä vartenkanisteri pölynimurikahden tai kolmen litran laatikoilla.

Mitä pussitonta pölynimuria myös suositellaan?

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (48)Atyhjiö robottiauttaa meitä säästämään paljon aikaa. Hän toimii täysinitsetyöllistetty.Vesisuodattimella varustettu pussiton pölynimuri on puolestaan ​​osoittautunut erittäin hyvin allergisissa kotitalouksissa riippumattoman käytännön kokemuksen mukaan.

Mitä pitää ottaa huomioon ostaessa?

Kannattaa katsoa molemmat ostettaessasäiliön kokosamoin kuin siitäPainoja päällääänenvoimakkuuttahuomioon. Myöstoimintasäde,kuollanimelliskapasiteettijaTarvikkeettulee räätälöidä tarpeisiimme.

Kuinka löydämme meille parhaan pussittoman pölynimurin?

Voimme sisäänInternetKatso riippumattomien kuluttajaportaalien testituloksia. Rinnakkauksen ja arvioinnin avulla päätämme, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiimme.

Kuinka äänekäs on hiljainen pölynimuri?

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (49)Hiljainen pölynimuri on todellinen siunaus monille käyttäjille. Hiljainen laite toimii70bis75 desibeliä (dB).Kuiskaa hiljaatestin voittajapisteet sitä vastaan ​​vaikka vain noin60 dB.

Kannattaako pussittoman pölynimurin ostaminen?

Erityisestiisommat asunnotKäytännön testien mukaan pussittomat mallit ovat hyvä valinta. Lisäksi mielenkiintoisempaatoimintojalaitteet tarjoavat meille yleensä tyylikkään ja tyylikkäänDesign.

Miten pussittomat pölynimurit puhdistetaan?

Thehuoltojasiivous vaivaaon melko alhainen. Poistamme keräilylaatikon napin painalluksella ja tyhjennämme sen. Ajoittain se on puhdistettava juoksevan veden alla.

Mistä voimme ostaa pussittoman laitteen?

Theerikoistunut kauppaja hiemanRistiriitatarjota näitä malleja. Pölynimurin testin ja käyttäjien ostokokemusten mukaan huomaamme, ettäInternetyleensä paljon suurempi valikoima.

Vaihtoehtoja pussittomalle pölynimurille

Esimerkiksi voimmeLuutajarikkalapioymmärtää. Tavanomaista laitetta on helpompi käyttää pölypussin kanssa. Myös kätevä sellainenAkku-Besenpyörivillä harjoilla olisi vaihtoehto. Mutta voimme tehdä sellaisen myös pienissä asunnoissamoppipölynimurikäyttää.

Pussittomien pölynimurien testi 2023 • 11 parasta pussitonta pölynimuria vertailussa -ExpertTesten.de (50)

Liittyvät linkit:

Samanlaisia ​​teemoja

 • Industriestaubsauger Test
 • Imurointirobottitesti
 • Aschesaugerin testi
 • Lattian tyhjiötesti
 • Pölynimurin testipussi
 • Langattoman luudan testi
 • Vesipölynimurin testi
 • Minipölynimurin testi
 • Höyrytyhjiötesti
 • Pussiton tyhjiökesti
 • Punkkien imemiskoe
 • Pölynimurobotti imuasematestillä
 • Pyyhinrobotti itsepuhdistuva asematestillä
 • Akkuimurin testi
 • Tyhjiömoppirobottitesti
 • Itsetyhjentyvä Saugroboter-testi
 • Älykäs pölynimuri arvostelu
 • Saugwischerin testi
 • Langattoman pölynimurin arvostelu
 • Puhdistushelmien testi

Kirjoita kommentti

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 09/21/2023

Views: 5517

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.