Mielen pölynimurin hintavertailu » Tarjoukset osoitteessa billiger.de (2023)

Tekijä:Miriam Hess

Hyvä tietää

Miele-yhtiön pääkonttori on Güterslohissa. Kestävillä ja lujilla kodinkoneilla se on tehnyt itselleen mainetta noin 120 vuoden ajan. Yritys on erityisen tunnettu pesukoneistaan ​​ja pölynimureistaan. Ensimmäiset pölynimurit valmistettiin vuonna 1927. Vuoden 1955 pölynimurimalli, jossa oli ensimmäinen sisäänvedettävä harjanauha mattolattialle, oli vallankumouksellinen. Nykyään Miele on Euroopan markkinajohtaja sylinteripölynimurien alalla.

Miele laskee laitteilleen 20 vuoden käyttöiän. Muihin valmistajiin verrattuna Miele on paljon edellä. Yritys pitää sinusta huoltasuuri osuus kierrätettävistä materiaaleista. Miele keskittyy myös energiaa säästävien laitteiden kehittämiseen ja valmistukseen.

Pölynimureita pidetään erityisen kestävinä ja laadukkaina. Varaosat ja lukuisat lisävarusteet voidaan asentaa jälkikäteen milloin tahansa. Lisäksi kaikki Mielen mallit ovat erityisen helppokäyttöisiä.

Haluaisitko langattoman pölynimurin ilman suodatinpussia vai mieluummin klassisen sylinteripölynimurin suodatinpussilla tai vaikka imurobotin? Mielellä on laaja valikoima erilaisia ​​pölynimureita.

Myös allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille löytyy Mieleltä oikeanlainen kotiapulainen. Erikoispoistosuodattimien ansiosta pölynimurin poistoilma on aiempaa puhtaampaa. Lisäksi allergikoille tarkoitetuissa malleissa huolehdittiin siitä, ettet koskaan joudu kosketuksiin pölyn kanssa. Tämä estää tarpeettomat allergiset reaktiot. Erikoisimusuuttimet harjateloilla matoille ja pehmustetuille huonekaluille poistavat luotettavasti allergeenit ja juuttuneet eläimenkarvat.

Asiaan!

Edullisimmat 100 euron pölynimurit on varustettu suodatinpussilla ja yleissuuttimella. Täällä voit säätää imutehoa manuaalisesti. Erikoispoistoilmasuodattimilla varustettuja allergikoille tarkoitettuja malleja on saatavilla vajaalla 230 eurolla. Sähköisellä imutehonsäädöllä ja sähköharjalla varustetusta johdottomasta pölynimurista voi odottaa maksavan noin 450-600 euroa. Itsenäisesti toimivat tyhjiörobotit maksavat noin 700 euroa.

Mikä erottaa Mielen pölynimurit?

Seuraavissa luvuissa voit odottaa yksityiskohtaista tietoa Mielen pölynimurien tuotetyypeistä ja niiden ominaisuuksista.

tuotetyyppejä

Tuotetyypin valinta on alkeellisinta, mitä teet ennen ostoa. Tästä riippuen suodatin ja imutekniikka vaihtelevat. Seuraavassa kerromme eri tuotetyypeistä tarkemmin:

 • johdoton pölynimuri
  Langattomat pölynimurit ovat pystysuorien pölynimurien erityinen alatyyppi. Voit kiinnittää imuyksikön eli akun ja pölynkerääjän osan joko imulaitteen alaosaan tai suoraan käsikappaleeseen. Voit joustavasti säätää laitteen painopisteen toimintaasi ja muuttaa rakennetta niin usein kuin haluat. Suurissa huoneissa et pidä liikaa painoa kädessäsi alla olevan imuyksikön avulla. Katkaisutoiminto mahdollistaa lyhyet tauot imurointiin. Pidemmän kantaman saamiseksi voit kiinnittää imuyksikön suoraan käsikappaleeseen. Tämä asettaa pääpainon suoraan käteesi ja löydät tarkasti katon tai lattian kaapien ja kaappien altasängytpäästä eroon pölystä. Irrota pitkä imuputki, sinulla on kätevä käsipölynimuri, jolla voit imuroida nopeasti auton pöydän tai verhoilun. Mielen akkuimurin paino on 3,6 kiloa (kg). Tämä ja puuttuva kaapeli, koska se on akkukäyttöinen, tekevät Mielen akkukäyttöisestä pölynimurista erittäin helposti ohjattavan. 80 desibelin (dB) melutasolla ne ovat yksi äänekkäimmistä edustajista ja eivät sovellu ihmisille, jotka ovat erityisen herkkiä melulle.
 • kanisteri pölynimuri
  Pölynimuri on yksi klassisista malleista ja sopii kaikille lattianpäällysteille. Voit valita pussittoman ja pölypussimallin välillä. Varsinainen tyhjiö on pyörien päällä ja seuraa sinua imuroinnin aikana. Tämä tekee pölynimurista helppoa ja mukavaa käsitellä. Sitä käytetään jalkakytkimellä. Muihin valmistajiin verrattuna useimmat Mielen sylinteripölynimurit painavat lähes 11 kg. Jos käytät pölynimuria useissa kerroksissa, portaiden kiipeäminen voi olla vaikeampaa. Mielessä kaikki sylinteripölynimurit toimivat verkkovirralla. Kaapelin pituus on 5,5–8,5 metriä (m), ja se antaa sinulle runsaan toimintasäteen. Mielen jopa 80 dB:n meluilla Mielen sylinteriimurit ovat verrattain äänekkäitä. Melutaso muistuttaa päätietä. Keskustelua ei enää tarvita. Mutta on myös hiljaisempia malleja, joissa on 64 dB. Voit silti keskustella ilman ongelmia.
 • tyhjiö robotti
  Mielen robottiimurit ovat muodoltaan pyöreitä. Kaikkien mallien korkeus on 8,5-8,8 senttimetriä (cm). Tämä tarkoittaa, että ne sopivat melkein minkä tahansa huonekalun alle. Hänen painonsa on noin 3 kg. Mielen imurobotit erottuvat muista imuroboteista kahdella imuaukkollaan. Sivuharjat kuljettavat karkean lian imurobotin alle ja harjatela kuljettaa sen etumaiseen imuaukkoon. Takaosan imuaukko kerää hienon pölyn ja lika siirtyy pölysäiliöön puhaltimen avulla. Suhteellisen suurten kumipyörien ansiosta ne eivät pysähdy oven tai maton kynnyksille. Ne on varustettu kahdella etukameralla. Tämän ansiosta tyhjiörobotit tunnistavat helposti huonekalut ja muut esteet ja välttävät niitä kohdistetusti. Siivoat kotisi täysin itsenäisesti. Kun akku on vähissä, se siirtyy automaattisesti latausasemalleen. Huoltotyö on vähäistä. Sinun tarvitsee vain tyhjentää pölysäiliö. Mielen 60-64 dB:n imurobotit ovat miellyttävimpiä edustajia ja voit puhua jonkun kanssa käytön aikana.
 • pystysuora pölynimuri
  Mielen pystypölynimureissa moottori ja suodatinpussi sijaitsevat suoraan imuputkessa. Tämä osoittautuu erittäin käytännölliseksi tiukasti kalustetuissa tiloissa tai useissa portaissa, koska sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota takanasi olevaan laitteeseen. Mielen pystypölynimuria voi käyttää myös seistessä. Sinun ei tarvitse kumartua nostaaksesi imuputkea tai vetääksesi kaapelia ulos. Lisäksi pystypölynimurit, joiden paino on 5-6 kg, osoittautuvat erityisen selkäystävällisiksi. Ne ovat erittäin ketteriä ja helppoja käsitellä. Mielen pystypölynimurin avulla voit puhdistaa portaat tai pehmustetut huonekalut ilman, että sinun tarvitsee pitää pölynimuria toisessa kädessä ja imuputkea toisessa. Lisäksi käsipölynimuri voidaan varastoida hyvin nopeasti ja tilaa säästävästi ja on myös yhtä nopeasti käyttövalmis. Kaikki Mielen pystypölynimurit toimivat verkkovirralla. Toimintasäde tässä on 9 m. Mielen pystypölynimurit ovat suhteellisen äänekkäitä 75-78 dB. Jos olet erittäin herkkä melulle, käytä laitetta, jossa on merkintä "Silence". Tämän mallin enimmäisäänenvoimakkuus on 64 dB.

mallisarja

Jokaisella tuotetyypillä on yksi tai useampi mallisarja. Tässä on yleiskatsaus Mielen mallisarjaan:

(Video) I hate the cold - My search for heated clothing

 • Blizzard CX1
  Blizzard CX1 on 8,5 kg:n säiliöpölynimuri. Toimintasäde on runsas 11 m. Blizzard-mallit ovat Mielen ainoita verkkovirtakäyttöisiä pussittomia malleja. Miele Blizzardin pölysäiliön tilavuus on 2 litraa (l). Pölynimurin teho on 890 wattia (W). Blizzardin äänenvoimakkuus on 77 dB. Käytä 4-portaista kiertosäädintä säädäksesi imutehoa lattiapäällysteen mukaan. Blizzard-pölynimurit sopivat monenlaisiin lattiapäällysteisiin, kutenLaminaatti, laatat, parketti ja mattolattiat. Lisäksi pussiton pölynimuri on räätälöity allergikoiden tarpeisiin. Voit tyhjentää pölysäiliön napin painalluksella. Tämä estää suoran kosketuksen pölyn ja lian kanssa. Lisäksi laitteissa on itsepuhdistuva hienopölysuodatin. Suodattimen itsepuhdistustoiminto käynnistyy antureiden kautta. Sylinteripölynimuri on helppokäyttöinen ja siinä on teleskooppiputken lisäksi mukava kahva integroidulla imuharjalla.
 • Klassinen C1
  Classic C1 -malli on 5,8 kg painava Mielen kevyin sylinteripölynimuri. Toimintasäde on 9 m. Malli on pussiimuri. Pölynimurin teho on 550 W. Äänenvoimakkuus 78 dB. Tämä tekee Classic C1:stä yhden Mielen melko äänekkäimmistä malleista. Voit säätää imutehoa eri lattioille, kuten koville lattioille ja matoille, käyttämällä 6-portaista kiertosäädintä. Mielen Classic C1 -malli on varustettu käytännöllisellä teleskooppiputkella. Lisäksi laitteessa on pysäköintijärjestelmä. Taukojen aikana teleskooppiputki voidaan kiinnittää pölynimuriin.
 • Kompakti C2
  Compact C2 painaa vaa'an 6,2 kg. Se on pussiimuri. Sen toimintasäde on suuri, 11 m. Kompaktin liukumäen ansiosta se voidaan säilyttää hyvin tilaa säästävällä tavalla. Teho on 550 W. Melutaso 79 dB. Compact C2 liittyy siis erittäin äänekkäiden Mielen edustajien joukkoon. Compact C2 tarjoaa parhaan imutuloksen kovilla lattioilla, kuten laatoilla, parketilla ja laminaatilla. Tässäkin säädät imutehoa 6-portaisella kiertosäätimellä. Säädä imuputki helposti pituudellesi teleskooppimekanismin avulla
 • Täydellinen C2/C3
  Miele Complete on sylinterinen pölynimuri suodatinpussilla. Sitä on saatavana 2 muunnelmana. Complete C2 painaa 7,7 kg. Kantama tässä on 10 m. Complete C3 on hieman kevyempi 7,1 kg ja tarjoaa huomattavasti suuremman toimintasäteen 13 metrin kaapelilla. Molempien versioiden teho on 890 W. Suurin melutaso on 76 dB . Suurin ero on imutehon säädön tyyppi. C2:ssa on 6-asentoinen kiertosäädin. C3:n imutehoa voi puolestaan ​​säätää kätevästi jalkakytkimellä. Lisäksi joissakin Complete C3 -sarjan malleissa on sähköinen imuletku. Imulaitetta voidaan sitten käyttää elektronisella käsikappaleella. Toimitukseen sisältyy myös sähköharja. Mattojen optimaaliseen puhdistukseen. Tällä versiolla paino kuitenkin nousee lähes 11 kiloon.
 • Triflex HX1
  Triflex-sarja edustaa Mielen käsipölynimureita. Kevyen 3,6 kg:n painonsa ansiosta niitä on helppo käyttää. Akkukäyttö mahdollistaa rajoittamattoman toimintasäteen. Pölysäiliön tilavuus on 0,5 l. Voit ladata pölynimurin akun mukana toimitetulla seinätelineellä. Kaikissa malleissa on huoltovapaat pakokaasusuodattimet. HX1 ja HX1 Comfort ovat lähes identtisiä. Ne eroavat vain suorituskyvystään. HX1:n teho on 170 W. Power- ja Pro-malleissa on lisäakku. Tämä pidentää käyttöaikaa 120 minuuttiin. Molempien versioiden teho on 185 W. Pro-versio sisältää ylimääräisen lataustelineen. Voit ladata pölynimurin yhdellä akulla seinäkiinnikkeen kautta ja toisella akulla rinnakkain lataustelineessä.
 • Swing H1
  Swing-mallit ovat Mielen pystypölynimureita. Laitteissa on suodatinpussi. Kaikkien Swing-mallien toimintasäde on 9 m. Teho on 550 W. Enintään 78 dB:llä nämä laitteet toimivat myös melko äänekkäästi. Kaikissa malleissa on teleskooppiputki, joka helpottaa korkeuden säätöä. Imutehoa voidaan säätää imuyksikön liukukytkimellä. Käytännöllinen pysäköintijärjestelmä mahdollistaa pystysuoran pölynimurin seisomisen itsenäisesti H1 Electro on varustettu sähköliitännällä lisätarvikkeita varten. Esimerkiksi sähköharjalla voit syväpuhdistaa mattosi tai pehmustetut huonekalut. Tärkeä näkökohta allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille.
 • Partiolainen
  Scout-mallit ovat Mielen robottiimureita. Ne eroavat pääasiassa kestoltaan. RX2:n akun kesto on 60 minuuttia (min). Kaikkien muiden mallien käyttöaika on 120 minuuttia, pölysäiliö on yhteensä 0,4 l. Kaikkia Scout Rx2 -malleja voidaan ohjata sovelluksen kautta. RX1:ssä on oma kaukosäädin ohjausta varten. Vain RX2 Home Vision tarjoaa mahdollisuuden kirjautua sisään tyhjiörobotin kameraan, kun olet liikkeellä. Voit käyttää imurobotteja kovilla lattioilla ja matoilla.

pölyn kerääminen

Pölynkerääjän valinta vaikuttaa pölynimurisi käsittelyyn. Yleensä Mielen pölynimureilla on erittäin hyvä pölynsitomiskyky. Hienon pölyn suodatus on myös erittäin hyvä sekä akku- että verkkokäyttöisille laitteille. On kaksi tapaa kerätä pölyä:

 • pussiton
  Pussittomissa malleissa pöly kerääntyy säiliöön. Jos säiliö on täynnä, voit tyhjentää sen napin painalluksella kaikissa Miele-malleissa. Haittana tässä on pölyn sekoittuminen. Allergiset ihmiset voivat olla herkkiä sille. Joissakin malleissa karkea lika ja hieno pöly on erotettu toisistaan. Jotkut hienopölysuodattimista puhdistavat itsensä automaattisesti käyttämällä itsepuhdistustoimintoa. Tästä puolestaan ​​​​on suuri etu allergikoille. Pölysäiliön tilavuus on riittävä. Se on akkupölynimurin 0,5 l:n ja säiliöpölynimurin välillä 2 l. Helppo tyhjennys mahdollistaa nopean imuroinnin jatkamisen.
 • suodatinpussi
  Pussiimurit keräävät lian pölypussiin. Pussi on ilmaa läpäisevä ja täyttyy ajan myötä. Kun pussi on täynnä, voit heittää sen pois ja vaihtaa uuteen. Pölynimuripussit tuovat erityisiä etuja allergikoille. Pölyä ei sekoitu, kun vaihdat pölypussin. Ainoa haittapuoli on hidas imutehon menetys pussin täyttyessä. Mielen pölynimurien imutehon menetys on minimaalinen suodatinpussien suuren kapasiteetin ansiosta. Miele tarjoaa laajan valikoiman suodatinpussilla varustettuja pölynimureita. Suodatinpussi tulee vaihtaa keskimäärin 4-6 viikon välein, jotta vältytään epämiellyttäviltä hajuilta. Mielen suodatinpussin hinta on 3-4 euroa. Suodatinpusseja käytettäessä syntyy ylimääräistä jätettä. Tätä tosiasiaa ei pidä sivuuttaa.

imuteho

Pölynimurin virrankulutus ilmaistaan ​​tehona watteina. Mitä pienempi teho, sitä pienempi virrankulutus. Esimerkiksi 1000 W:n pölynimuri käyttää 1 kilowattituntia (kWh).

Kannattaa tietää

Tätä varten oli aiemmin EU-energiamerkki, joka tarjosi asiakkaille paremman opastuksen pölynimuriviidakossa. Valitettavasti asiakkaille ei ole enää näkyviä merkintöjä tai energialuokkia. Yleisesti ottaen Euroopan unionin vaatimusten mukaisesti saa myydä vain pölynimureita, joiden teho on enintään 900 W. Mielen mallit vaihtelevat 170 - 900 W.

Imuteho koostuu useista komponenteista. Tämä sisältää myös pölynkerääjän valinnan. Mitä pienempi pölynimurin suorituskyky on, sitä selkeämpi imutehon menetys tulee. Mielen akkuimureissa on pölysäiliö esteettä pölynpoistoa varten. He selviävät huomattavasti pienemmällä suorituskyvyllä. Lattiapäällyste vaikuttaa myös imutehoon. Jos imuroit enemmän kovia lattioita, pölynimurisi tarvitsee vähemmän imutehoa kuin pitkiä mattoja käytettäessä.

Erityisen alhaisen virrankulutuksen omaavat laitteet on merkitty lisämerkinnällä "EcoLine". Nimitys "PowerLine" puolestaan ​​ilmaisee laitteet, joilla on paras puhdistusteho.

Muihin merkkeihin verrattuna Mielen pölynimurit vaikuttavat melko alhaisella virrankulutuksellaan. Tässä on pieni yleiskatsaus Mielen pölynimureista suorituskykytiedoilla:

Suodattimen tyyppi

Mielen pölynimurit koostuvat kaikki esi- ja jälkimoottorisuodattimesta sekä pääsuodattimesta. Mielen tapauksessa pääsuodatin on joko suodatinpussi tai pölynkerääjä. Kaikkien suodattimien yhteisvaikutus takaa parhaan mahdollisen pölyn imeytymisen ja suodattimen suorituskyvyn.

 • esimoottorin suodatin
  Jokaisessa pölynimurissa on esimoottorisuodatin, joka tunnetaan myös moottorinsuojasuodattimena. Näin varmistetaan, ettei moottorin sisään pääse karkeaa likaa, esim. B. suodatinpussi repeytyy. Mielen pölypussien mukana toimitetaan yleensä vaihtosuodatin. Lisäksi moottorin suodatin pidentää pölynimurin käyttöikää. Mielen pölynimurit on periaatteessa kaikki varustettu esimoottorisuodattimella. Sinun ei siis tarvitse kiinnittää tähän nimenomaisesti huomiota valintaa tehdessäsi.
 • Feinstaub-suodatin
  Pölysäiliön lisäksi joissakin malleissa on hienopölysuodatin. Hienon pölyn suodatus parantaa imutulosta ja varmistaa myös paremman poistoilman. Hieno pöly kerääntyy sinne eikä päädy pölysäiliössä olevan karkean lian kanssa. Tämän seurauksena et joudu suoraan kosketukseen säiliössä olevan hienon pölyn kanssa, kun tyhjennät säiliötä. Tämä on erityisen hyödyllistä allergikoille, jotka ovat kiinnostuneita pussittomasta pölynimurista.
 • jälkimoottorin suodatin
  Moottorin jälkeinen suodatin, joka tunnetaan myös nimellä poistoilmasuodatin, puhdistaa ilman ennen kuin se poistuu uudelleen. Mielen malleissa on erilaisia ​​poistoilmasuodattimia. Suodatuksesta riippuen Miele takaa lähes 100 % hygieenisesti puhtaan ilman. Saatavilla on myös suodattimia allergikoiden tai lemmikkieläinten omistajien erityistarpeisiin. Nämä ovat ensisijaisesti tehokkaita hiukkasilmasuodattimia (HEPA-suodattimia). HEPA-suodattimen avulla pienimmätkin pölyhiukkaset, siitepöly, homeitiöt ja eläinten karvat suodatetaan pois. On myös suodattimia, jotka myös neutraloivat hajuja. Kaikki Mielen poistoilmasuodattimet on puhdistettava tai vaihdettava säännöllisesti suodattimen tasaisen toiminnan varmistamiseksi. Ei sisällä Blizzard-mallien poistoilmasuodattimet ja johdoton pölynimuri. Näissä on täysin huoltovapaat suodattimet, jotka kestävät pölynimurin käyttöiän. Elinikäinen hygieniasuodatin suodattaa lähes 100 prosenttia kaikista huoneilman hiukkasista. HEPA-suodattimet ovat elinikäisiä erityisesti allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille. Nämä pidättävät lähes kaikkia allergeenit ja eläinten karvat.

Kannattaa tietää

Mallityypit, joissa on lisämerkintä "Allergia" tai "Kissa&koira", sisältävät aina HEPA-suodattimen. "Cat&Dog" -malleissa suodattimessa oleva ylimääräinen aktiivihiili neutraloi epämiellyttäviä hajuja.

lattiasuuttimet

Mielen pölynimurit on varustettu erilaisilla harjoilla ja lattiasuuttimilla. Valinta riippuu pääasiassa lattiapäällysteestäsi (kova lattia, puulattia, matto) ja erityisvaatimuksistasi (lemmikkieläinten omistajat, allergikot). Alla on luettelo eri lattiasuuttimista ja niiden mahdollisista käyttötarkoituksista.

(Video) Why did FEIN drop out of the race? 10 AKKU drywall screwdrivers in the big comparison test

 • sähköharjat
  Jos haluat puhdistaa ja hoitaa matosi perusteellisesti, sähköharja on oikea valinta. Harjatela on sähkökäyttöinen ja kampaa tehokkaasti maton kuidut. Tämä suoristaa maton kuidut ja poistaa pinttyneen lian ja pölyhiukkaset. Lisäksi maton ulkonäkö paranee. Sähköharjan edut näkyvät erityisesti herkillä pitkäpinoisilla matoilla ja yleensä kotitalouksissa, joissa on paljon kokolattiamattoa. Lattiasuuttimet ilman rullaa eivät usein onnistu poistamaan kaikkea likaa matosta. Sähköharja sopii erityisesti allergikoille tai lemmikkieläinten omistajille. Pehmustetut huonekalut voidaan puhdistaa erittäin hyvin myös sähköharjoilla. On tärkeää huomata, että voit liittää sähköharjoja vain malleihin, joissa on sähköinen imuletku. Sähköinen imuletku syöttää lisälaitteita sähköllä imuletkussa olevan voimajohdon ansiosta.
 • Hartbodendusen
  Kovissa lattiasuuttimissa on huomattavasti kiinteämmät harjakset, jotta ne pystyvät puhdistamaan perusteellisesti saumoja ja halkeamia kestäville koville lattioille. Kovalla lattiasuuttimella voit poistaa myös pinttyneen lian. Kovat lattiat sisältävät pääasiassa laminaattia ja laattoja.
 • Parkettiharjat
  Parkettiharjat sopivat lattioille, jotka ovat erityisen herkkiä naarmuille. Harjasten renkaan ansiosta parkettiharja liukuu helposti ja hellästi kaikilla sileillä lattioilla. Koska tämä on erityisen pehmeää ja joustavaa. Parkettiharjalla herkät lattiasi pysyvät puhtaina ja houkuttelevina.
 • turbo harjat
  Turboharjassa on myös harjatela. Harjarullaa ohjaa ilmavirta sisäänvedon kautta. Vaikutus on samanlainen kuin sähköharjalla. Toisin kuin sähköharja, turboharja voi kuitenkin pysähtyä korkeapinoisille matoille. Jos omistat pääosin lyhytkarvaisia ​​mattoja, se yleensä riittää. Turboharjat eivät sovellu koville lattioille. Erityisesti pehmustetut huonekalut voidaan puhdistaa erittäin hyvin turboharjalla.
 • yleissuuttimet
  Jos sinulla on erilaisia ​​pieniä lattiapäällysteitä etkä halua jatkuvasti vaihtaa lattiasuutinta, suosittelemme yleissuutinta. Se sopii sileille lattioille ja kokolattiamatoille. Painamalla jalkakytkintä voit vetää harjasrengasta sisään ja pidentää sitä. Tämän seurauksena harja liukuu huomattavasti helpommin olohuoneen kokolattiamatolla. Jos haluat imuroida laatat kylpyhuoneessa heti sen jälkeen, kytke harjasrengas uudelleen päälle. Harjasten ansiosta voit poistaa myös pinttyneen lian lattialta. Yleissuutin on muodoltaan hieman jäykempi sisäänvedettävien harjasten ansiosta. Tätä kompensoi kuitenkin laaja valikoima käyttötarkoituksia.

Kannattaa tietää

Mielellä on myös erityinen lattiasuutin allergikoille. Tämä näyttää puhdistustilan hygienia-anturin avulla. Jos puhdistusilmaisin näyttää vihreää, lattia on Mielen mukaan hygieenisesti puhdas. Käännettävien ja laajennettavien harjasten ansiosta voit käyttää tätä suutinta myös kovan lattian suuttimena.

Sisustus

Mallista riippuen käytössä on useita ominaisuuksia helpottamaan käyttöä. Paremman yleiskuvan saamiseksi tässä on luettelo tärkeimmistä komponenteista:

 • Ergonominen kahva
  Useimmat Miele-malleista on varustettu ergonomisella kahvalla. Kahvan ansiosta imuputki sopii täydellisesti käteesi ja on helppo ohjata. Paino jakautuu hyvin laitteisiin, joissa on päälle asennettu imuyksikkö. Mallista riippuen se on saatavana myös integroidulla LED-valaistuksella tummiin kulmiin. Jos haluat ohjata pölynimuriasi ilman suurta vaivaa ja suojata ranteitasi, sinun ei tule tulla toimeen ilman ergonomista kahvaa.
 • tason ilmaisin
  Pussiimureissa pieni näyttö näyttää, kuinka täynnä pussi on. Pussittomien mallien säiliöt ovat kaikki läpinäkyviä. Voit tarkastella täyttömäärää milloin tahansa. Tyhjennä säiliö tarvittaessa ja kiinnitä huomiota enimmäistäyttötasoon. Tyhjiörobotit ilmoittavat automaattisesti, kun niiden säiliö on täynnä ja ajaa takaisin latausasemalleen.
 • Korkeussäädettävä teleskooppiputki
  Kaikissa Mielen sylinteri- ja pystyimureissa on yksilöllisesti korkeussäädettävä teleskooppiputki. Teleskooppiputken pituus voidaan säätää yksilöllisesti pituutesi mukaan. Tämä on erityisen hyödyllinen imurointiin huonekalujen alla. Jos työnnät teleskooppiputken yhteen pienimpään asentoonsa, pölynimuri voidaan varastoida tilan säästämiseksi.
 • huonekalujen suojanauha
  Huonekalujen suojanauhalla on tärkeä rooli sylinteriimurissa. Se suojaa huonekalujasi ja laitettasi vahingossa tapahtuvilta törmäyksiltä. Kaikissa Mielen sylinteripölynimureissa on huonekalujen suojalista, joka kulkee ympäri. Huonekalujen suojanauha on erityisen tärkeä, jos sinulla on pienempi toimintasäde.
 • Pysäköintijärjestelmän imusarja
  Pysäköintijärjestelmän avulla kiinnität imuputken pölynimurin kylkeen. Imuputki seisoo tukevasti ja tarjoaa korkean käyttömukavuuden, koska voit tarttua siihen kumartumatta. On Mielen malleja, joissa moottori sammuu automaattisesti heti, kun kytket imuputkeen. Voit pakata pölynimurin rannepyyhkäisyllä tai pitää lyhyen tauon imurista ilman, että sinun tarvitsee laskea imuputkea lattialle.

toimintoja

Miele-pölynimureissa on joitain hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässä. Alla olemme luoneet yleiskatsauksen tärkeimmistä toiminnoista:

 • Automaattinen kaapelin kelaus
  Voit vetää kaapelin sisään jalkasäätimellä. Joissakin malleissa on ylimääräinen kosketustoiminto jalkakytkimessä. Tämä vetää koko kaapelin sisään lyhyellä napautuksella. Jalkasäädin säästää ylimääräiseltä kumartumiselta imuroinnin jälkeen. Lisäksi jalkakytkin lisää turvallisuutta kaapelia vedettäessä. Kehon herkät osat on suojattu kaapelilta, joka saattaa katketa ​​takaisin.
 • Elektroninen imutehon säätö
  Elektronisen imutehonsäädön avulla imuteho mukautuu automaattisesti lattiaan. Tämä estää pölynimuria imemästä itseään mattoon. Lisäksi imutehon säätö vähentää virrankulutusta. Kaikki Mielen laitteet on varustettu imutehon säädöllä. Mallista riippuen imuteho voidaan säätää myös manuaalisesti.
 • nopea tyhjennys
  Nopealla tyhjennyksellä puhdistat pussittoman mallin pölysäiliön helposti napin painalluksella. Voit tehdä tämän pitämällä säiliötä suoraan roskakorin päällä. Allergiasta kärsivänä ole varovainen hengittäessäsi pyörteistä ilmaa. Yhdellä liikkeellä pölynimurisi on taas käyttövalmis.
 • Ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus
  Ylikuumenemissuojan ja automaattisen sammutuksen ansiosta pölynimuri sammuu itsestään, jos se on ylikuormitettu tai ylikuumentunut. Nämä toiminnot tarjoavat sinulle lisäturvaa.

Kannattaa tietää

Mielen imurobotit luovat kartan kodistasi kahdella etukameralla. Useilla optisilla antureilla varustetun esteentunnistuksen ansiosta tyhjiörobotti välttää kaiken, mikä on sen tiellä. Sovelluksen avulla voit lähettää robottirobotin käyttöpaikalleen. Lisäksi integroitu putoamissuoja suojaa putoamiselta portaista tai vastaavista.

Johtopäätös

Mielen pölynimurit ovat kestäviä ja laadukkaita. Miele tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Täältä jokainen löytää oikean mallin. Tässä on yhteenveto kaikista eduista ja haitoista:

Edut

 • Erityisesti energiaa säästävä
 • Jotkut itsepuhdistuvat hienopölysuodattimet pussittomissa malleissa
 • Pölysäiliön tyhjennys napin painalluksella
 • Erikoismallit allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille
 • Laaja valikoima tarvikkeita ja varaosia

Haitat

 • Äänenvoimakkuus 70-80 dB melko kova
 • Osittain korkea paino yli 7 kg
 • Kaikki mallit eivät ole yksinään
 • Mielen suodatinpussit ovat pitkällä aikavälillä erittäin kalliita
(Video) DeWalt VS Milwaukee | Yellow VS RED | The big monster crosscut saw comparison

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme koonneet sinulle yleisimmät Mielen pölynimureita koskevat kysymykset tänne.

Mitä erityistä Mielen pölynimureissa on?

Mielen pölynimureita pidetään erityisen kestävinä ja laadukkaina. Miele itse ilmoittaa pölynimuriensa käyttöiän 20 vuodeksi. Laajan valikoiman tarvikkeita ja lattiasuuttimia tulee tyydyttää kaikki asiakkaan vaatimukset.

Mitä Mielen pölynimureita on?

Mielellä on sekä akku- että johtopölynimureita. Henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan voit valita eri malleista.

Löydät erilaiset oppaastammetuotetyyppejälueteltu ja kuvattu tarkemmin.

Soveltuvatko Mielen pölynimurit allergikoille?

Mielestä löytyy malleja, jotka on suunniteltu erityisesti allergikoille. Nämä sisältävät erityisen poistoilmasuodattimen. Tämän seurauksena pienimmätkin hiukkaset suodattuvat pois huoneilmasta.

Etsibilliger.dekaikki mallit on suunniteltu erityisesti allergikoille.

(Video) BOSCH now new on the market with sanding giraffe GTR 55-225! Can it grind with Festool & Makita?

Pitäisikö minun ostaa Mielen pölynimuri suodatinpussilla vai ilman?

Päätös riippuu pääasiassa tarpeistasi. Jos kärsit allergioista, kannattaa miettiä, onko pölysäiliön tyhjennys mahdollista. Myös elinoloillasi on suuri merkitys. Jos huonekalusi ovat melko lähellä toisiaan, johdoton pölynimuri on sinulle oikeampi vaihtoehto. Kaikki Mielen tarjoamat langattomat pölynimurit ovat pussittomia. Suodatinpussilla varustetun mallin tapauksessa on myös otettava huomioon suodatinpussin käyttökustannukset.

Oppaassamme näytämme sinulle erotpölyn kerääminenyksityiskohtaisesti.

Mikä Miele-pölynimuri on paras lemmikkieläinten hiuksiin?

Mielellä on erikoismalleja lemmikkieläinten omistajille. Niissä on yleensä lisänimitys "Cat&Dog". Tässä käytetään erityistä suodatinta, joka suodattaa hiukkaset ja eläimenkarvat sekä neutraloi pahoja hajuja.

Kaikki lemmikkieläinten mallit löytyvät myös hintavertailuportaalistammebilliger.de.

Löydät myös lisätietoa pölynimureista yleisesti laajasta valikoimastammePölynimurin opas.

Mielen pölynimurin hintavertailu » Tarjoukset osoitteessa billiger.de (1)

Jokaisen uuden ostopäätöksen yhteydessä sinulla ostajana on edessäsi laaja valikoima vaihtoehtoja. Onnistuneen ja kestävän ostokokemuksen takaamiseksi haluan antaa sinulle hyödyllisen tiedon avulla tuotteesi tärkeimmät ostokriteerit, jotta se loppujen lopuksi sopii sinulle ja lompakkoosi.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 09/02/2023

Views: 5331

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.