Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (2023)

TheMiele C2 Completeon fantastinen pölynimuri, joka tarjoaa monia etuja kilpailijoihin verrattuna. Tämä pölynimuri on pieni ja kompakti, mutta silti tehokas ja tehokas. Se tarjoaa myös fantastista vastinetta rahalle, joten se on monipuolinen jokaiseen perheen kotiin.

Sisällys piilottaa

1. Esittely

2) Miele C2 Täydellinen tarkistus

3) Yhdellä silmäyksellä

4) Tehokkuus

5) Joten, miten Miele C2 Complete kestää?

6) Vs Dysons

7) Energiatehokkuus

8) Ominaisuudet ja elämänlaatu

9) Liitteet

10) Liikkuminen

11) Rakennuslaatu

12)Käyttäjäkokemus

13) Käytännössä

14) Plussat ja miinukset

15) Plussat

16) Huonot puolet

17) Usein kysytyt kysymykset

18) Mistä ostan Miele C2 Completen?

19)Mitä laukkuja Miele C2 Completeen kuuluu?

20) Mitä eroa on Miele C2 Completen ja C3:n välillä?

21) Johtopäätös

Johdanto

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (1)

Oikealla pölynimurilla voi itse asiassa olla valtava vaikutus jokapäiväiseen elämääsi, koska se tekee toiminnasta, jota harjoitat erittäin säännöllisesti, paljon helpompaa ja nautinnollisempaa. Sen sijaan, että painiisit valtavan ja ison koneen kanssa (kuten vanhoina hyvinä aikoina!) pienellä ja kevyellä pölynimurilla saat työn valmiiksi muutamassa minuutissa.

Parhaat pölynimurit tekevät tietysti myös sinunmattopuhtaampi, mikä tarkoittaa parempaa terveyttä ja älykkäämmän näköistä kotia. Oikea pölynimuri voi jopa pienentää energialaskuasi käyttämällä energiatehokkaampaa moottoria.

Se saattaa tuntua pieneltä asialta, mutta tämän oikean omaksuminen tuo valtavan eron, koska sinulla on enemmän aikaa rentoutua puhtaassa ja terveellisessä kodissasi.

Joten onko Miele C2 Complete oikea pölynimuri sinulle?

Lue eteenpäin, niin tarkastelemme teknisiä tietoja, ominaisuuksia ja yleistä rakennuslaatua lopullisen päätöksen tekemiseksi.

Miele C2 täydellinen arvostelu

Yhdellä silmäyksellä

Miele C2 Completessa on heti paljon tykkäystä paperilla.

Tämän pölynimurin mukana tulee erittäin tehokas1600W moottori, joka sopii erinomaisesti pinttyneiden lian osien keräämiseen, olipa se sitten akovapuulattia, tai raskas nukkamatto!

Mikä parasta, siinä on a33 jalkaa (10 m) toimintasäde. Näin voit pysyä paikallasi ja kattaa kotisi laajemman alueen: lyhentää aikaa, joka kuluu kotisi puhtaana ja siistinä pitämiseen, ja vähentää käyttämäsi energian määrää (ja sitä seuraavaa loukkaantumisriskiäsi).

Pölynimurimukana tulee helposti pyöritettävät valitsimet asetusten nopeaa säätämistä varten, ja kolme lisävarustetta pakattuna. Kaikki tämä tekee siitä erittäin tehokkaan pölynimurin, joka on myös erityisen upea arvo.

Se on myös hienoa katsottavaa. Vakavasti!

Rungossa on musta ja sininen kiiltävä viimeistely, joka näyttää tyylikkäältä ja ensiluokkaiselta, ja se tuntuu tukevalta ja laadukkaalta kädessä. Se on kevyt ja helppo säilyttää, ja lyhyesti sanottuna se on loistava esimerkki tästä "uudesta aallosta" pölynimureita, jotka tekevät kodin siivoamisesta paljon nopeampaa, helpompaa ja nautinnollisempaa.

Tehokkuus

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (2)

Tärkeintä mitä tahansa pölynimuria tarkasteltaessa on tehokkuus: kerääkö se likaa? Vai pitääkö se paljon melua ja saavuttaako hyvin vähän? Löydätkö matollesi jääneitä lian jälkiä kohdasta, jossa mekanismi on tunkeutunut takaisin?

Tämä on asia, jonka monet ihmiset unohtavat sijoittaessaan pölynimureihin. Nopealla moottorilla varustetun koneen valitseminen on helppoa, mutta jos se moottori ei pysty poimimaan tavaroita, siitä on vähän hyötyä!

Samoin vaikka pölynimuri olisi erittäin kevyt, se ei pelasta selkääsi, jos joudut toistuvasti kulkemaan saman alueen yli! On äärimmäisen turhauttavaa siivota koko talo, jonka jälkeen täytyy palata ja tehdä useita eri alueita uudelleen.

Joten, miten Miele C2 Complete kestää?

Paperilla tarkastelet 1600 W:n moottoria, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi perusteellisen puhdistuksen tarjoamiseen (vaikka emme tarkastele tässä teollista mittakaavaa).

Tämän lisäksi Miele C2 Complete sisältää useita lisäominaisuuksia ja etuja. Ensinnäkin saat "Air Clean" -suodattimen, joka tarjoaa optimaalisen suodatuksen: päästää pienet likapalat kulkeutumaan järjestelmään samalla, kun estetään mitään suurempia tukkimasta konetta.

Täällä monet pölynimurit voivat irrota: suodatin voi päätyä pitämään pois asiat, jotka todellahalutasiivoamaan lattialta!

Näin ei ole tässä, vaan sen sijaansuodatusjärjestelmä ei ole täydellinen vain pienten lian osien keräämiseen, vaan myös itse asiassasuodatusilma. Tämä parantaa ilmanlaatua poistamalla allergeenit, hilsettä ja muita ei-toivottuja epäpuhtauksia, jotka voivat vahingoittaa terveyttäsi ja vaikeuttaa hengitystä.

Mikä on myös todella tervetullut, on "HyClean"-pölypussi. Tämä väittää "3D-tehokkuuden", mikä on erittäin hieno tapa sanoa, ettälaukussa on ominaisuuksia, jotka estävät pölyn katoamisen. Tämä on erityisen tärkeää pussia avattaessa, jolloin paljon pölyä ja likaa voi muuten karkaa.

Tämä voi itse asiassa olla vakava ongelma niille, jotka kärsivät astmasta ja muista hengitysvaikeuksista: saatat huomata, että hengität näitä valtavia määriä pölyä ja likaa, mikä voi johtaa yskäkohtauksiin ja jopa astmakohtauksiin!

Lisäksi kaiken siivoamiseen käyttämäsi lian irrottaminen on tietysti erittäin turhauttavaa!

Vaikka ilmaukset, kuten "Hygiene 3D Efficiency" ovat selvästi markkinointia hölynpölyä, totuus on, että tämä tuote on 20 % tehokkaampi kuin edellinen iteraatio. Se on merkittävä parannus, ja jos se tarkoittaa vähemmän likaa matollasi, talossasi ja keuhkoissasi, se on myös erittäin kannattava.

Vs Dysonit

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (3)

Tämä on avainalue, joka erottaa Miele C2 Completen kilpailijoista: kuten Dyson. Dysonin akkuimurit ovat tällä hetkellä muotia, ja tämä johtuu osittain älykkäästä markkinoinnista. Ajatus kevyestä ja käytännöllisestä pölynimurista houkuttelee kaikkia, jotka ovat koskaan työskennelleet suuren ja raskaan imuroinnin parissa!

Dysonit ovat pussittomia, joten ne vain viedään roskakoriin ja tyhjennetään.

Eikö se ole helpompaa?

Yksinkertainen vastaus: ei ollenkaan!

Kevyen pussin irrottaminen ja kantaminen on yhtä helppoa kuin koko imurin kantaminen. Miele C2 Complete pitää kaiken pölynsisäänpussi, kun vain vapautat Dysonin luukun, pöly leviää ympäröivään ympäristöön. Vaikka olisit erittäin varovainen, jonkin verran pölyätahtoapaeta.

Tämä on ero havaitun mukavuuden ja todellisen mukavuuden välillä.

Toinen huomioitava asia on se, että langattomat Dyson-imurit tekevät suuria kompromisseja tehon suhteen. Miele C2 Complete on ajohdotettupölynimuri, mikä tarkoittaa, että liität sen seinään. Tämä saattaa vaikuttaa siltä, ​​että se tekisi työkalusta vähemmän kätevää…

Mutta kun ajattelet, että sen toimintasäde on 33 jalkaa (10 m), ymmärrät, että tämä ei todellakaan ole totta. Ellet asu kartanossa, sinulla ei ole montaa huonetta, jotka ovat yli 33 jalkaa (10 metriä) missään ulottuvuudessa. Itse asiassa voit usein peittää useamman kuin yhden huoneen ilman, että sinun tarvitsee edes siirtää Miele C2 Completea.

Voit myös edelleen käyttää tätä imuroimaan portaat ylös (kytke vain ylhäältä tai alhaalta) ja voit jopa käyttää sitä auton puhdistamiseen. (kytke vain etuovesta tai ulkopuolelta)

Samaan aikaan Dysonin kaltaisesta tehon menetys on vakava kompromissi, jonka tekemistä kannattaa harkita kahdesti. Dysonit ovat tunnettuja siitä, että jättävät taakseen likaa lattialle, jäävät jumiin ja yleensä tekevät elämästä.lisäävaikea. Toki ne ovat varsin käteviä ja saattavat saada työn tehtyä kotisi puhtaudesta riippuen, mutta nämä imurit eivät koskaan ole yhtä tehokkaita.

Jälleen: havaittu käytännöllisyys verrattuna todelliseen mukavuuteen.

Energiatehokkuus

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (4)

Mielenkiintoista on myös se, että tällä Mielen pölynimurilla on loistava energiatehokkuus. Aiemmat Miele-mallit olivat jo erittäin hyviä tehokkuuden suhteen, mutta Miele Complete C2 Hard Floor -säiliöpölynimuri vie sen uudelle tasolle: kiitos 50 % tehokkaamman kuin edellisen sukupolven!

Tämä tarkoittaa, että käytät vähemmän energiaa siivouksen aikana, mikä auttaa pitämään energialaskusi mahdollisimman pienenä. Ei vain, vaan voit myös olla rennosti käyttämällä Miele Complete C2:ta tietäen, että pidät hiilijalanjälkesi mahdollisimman pienenä.

Ominaisuudet ja elämänlaatu

On monia älykkäitä elämänlaatuominaisuuksia, jotka tekevät tästä Miele-pölynimurin käytöstä paljon helpompaa.

Yksi näistä yksinkertaisista eroista on hyvinpikavalinta asetusten muuttamiseen.

Tämän ansiosta tehon vaihtaminen ja nopea sopeutuminen erilaisiin pintoihin on helppoa. Suuren toiminta-alueen jakevyt paino, on erittäin hyödyllistä siirtyä nopeasti huoneesta toiseen: esimerkiksi olohuoneesta keittiöön. Tämän tekemiseksi sinun on kuitenkin kyettävä sopeutumaan erilaisiin pintoihin liikkuessasi huoneesta toiseen – jolloin pyörivät valitsimet ovat tärkeitä.Ne ovat myös hyvin merkittyjä, joten on erittäin helppo nähdä nopeasti, mitä olet tekemässä.

Liitteet

Miele Complete C2 Hard Floor Canister -pölynimuri sisältää kolme erittäin hyödyllistä lisävarustetta:

 • Rakosuutin
 • Pölynpoistoharja
 • Verhoilun suutin

Näitä säilytetään kätevästi pölynimurin rungossa, joten sinun ei tarvitse kaivaa kaappeja ja kodin joka senttiä löytääksesi niitä, etkä menetä niitä toistuvasti! (Nämä ovat hyvin todellisia ongelmia muun tyyppisten pölynimurien kanssa!)

Niiden välissä nämä kolme lisälaitetta hoitavat lähes kaikki kodin tarvitsemasi työt, ja jokainen on erittäin hyvin tehty. Tietenkin rakosuutin on se, mitä käytät keittiön työtasojen sivujen tai portaiden sisäpuolen puhdistamiseen. Tämä poistaa ärsyttävät lian ja murut, jotka voivat kerääntyä ajan myötä ja tehdä huoneesta epäsiistin.jopa jälkeenolet imuroinut perusteellisesti.

Pölyharja sopii erinomaisesti hilseen ja muiden esineiden poistamiseen, jotka voivat tarttua maton sisään tai muualle. Tämä tekee Miele C2 Complete aloistava valinta lemmikkieläinten omistajille.

Lopuksi verhoilusuutin tarkoittaa, että voit käyttää sitä sohvien ja tuolien puhdistamiseen murehtimatta niiden vahingoittumisesta. Jos sammutat virran, voit käyttää tätä myös verhojen ja jopa vuodevaatteiden, lakanoiden ja peittojen puhdistamiseen!

Tämä onall-in-one ratkaisu, mikä tarkoittaa, että säästät aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Liike

Miele C2 Complete onkevyt ja helppo vetää lattiaa pitkin. Toinen esimerkki älykkäästä suunnittelusta on kumipäällysteisten pyörien sisällyttäminen. Tämä on tärkeää, koska se tarkoittaa, että jos vedät säiliötä kovaa lattiaa pitkin, sinäei tarvitse huolehtia naarmujen jättämisestä.

Rakennuslaatu

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (5)

TheMiele C2 Completeon poikkeuksellisen hyvin suunniteltu pölynimuri, ja se on rakennettu erinomaisella suunnittelulla ja huomiota yksityiskohtiin.

Missä tämä todella näkyy, on pitkäikäisyys.Tämä moottori on suunniteltu toimimaan yli 1 000 käyttötuntia, kun taas lattiapäät on testattu yli 600 mailin ajan.

Toivottavasti sinun ei pian tarvitse tehdä niin paljon siivousta! Silti on hienoa tietää, että saat atyhjiö, joka todella kestää.

Tyhjiöt ovat kukintestattu vastaamaan 20 vuoden käyttöä, ja niillä on täydet takuut.He saavaterittäin myönteisiä arvostelujamyös käyttäjiltä.

Tämä pölynimuri on myös erittäin miellyttävä käyttää. Tämä Miele Complete C2 kovalattiakapselinen pölynimuri näyttää hyvältä kiiltävän pinnan ansiosta, ja se tuntuu myös mukavalta kädessä erittäin ergonomisen muotoilun ansiosta. Kaikki tämä saa sinut halukkaammaksi käyttämään tuotetta, mikä tekee maailmasta eron huomioon ottaenkuinka usein useimpien meistä on imuroitava.

Käyttäjäkokemus

Mitä tahansa pölynimuria valittaessa on pidettävä mielessä käyttäjäkokemus.

Tämä tarkoittaa, että vaikka jokin saattaa kuulostaa hyvältä paperilla, sen käyttö voi silti olla turhauttavaa. Joskus tuotteesta puuttuu yksinkertaisesti sellainen intuitiivinen muotoilu, joka voi tehdä siitä helpon käyttää, tai sitä voi olla vaikea käyttää tai se voi toimia virheellisesti. Mikä tahansa näistä ongelmista voi saada sinut lopulta pelkäämään kokemusta, vaikka se olisikinpitäisiolla erittäin positiivinen.

Esimerkiksi yksi asia, joka voi vakavasti tahrata muuten loistavaa tuotetta tässä kategoriassa, on pieni tyhjiöpussi tai sylinteri. Jos sinun on jatkuvasti tyhjennettävä pölynimuri, tämä estää sitä todella "poimia ja käyttää" ja lisää vaiheita prosessiin. Tuloksena on, että se kestää kauemmin kuin sen pitäisi, ja lopulta yrität välttää imurointia.

Näin ei ole tässä, sillä saat itse asiassa upeasti suunnitellun kokemuksen. Miele C2 Complete on kevyt liikuteltava, ja sen 33 jalan (10 metrin) toimintasäteen ansiosta voit tehdä kaiken yhdestä paikasta. Kaikki pienet ominaisuudet, joita olemme käsitelleet, tekevät kaikesta niin yksinkertaista ja helppoa kuin toivot:

 • Et läikytä likaa pölypussista tyhjennettäessä
 • Pölypussin vapauttaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa
 • Kaikki liitteet tallennetaan helposti ja ovat käyttövalmiita
 • Moottori on poikkeuksellisen tehokas, joten sinun tarvitsee käydä alueen yli vain kerran
 • Laite on tarpeeksi pieni, jotta se on helppo säilyttää

Käytännössä

Imurointi on jotain, mitä useimmat meistä tekevät vähintään viikoittain ja usein säännöllisesti (tunnollisille keskuudessamme). Se on epäilemättä taidemuoto, joka todella kannattaa, jos tiedät mitä olet tekemässä, mutta useimmille meistä sitä harvoin pohditaan. Lyhyesti sanottuna: jos valitset oikean tekniikan, voit säästää huomattavasti aikaa JA saada aikaan parempaa puhdistusta.

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (6)

Meillä kaikilla on erilaisia ​​imurointitekniikoita, joten paras pölynimuri on sellainen, joka sopii hyvin tähän tyyliin. Vaikka hyvä kone auttaa sinua pitämään lattiasi ja huoneesi puhtaana ja pölyttömänä, se vaatii yleensä muutakin kuin vain suuren imuroinnin ja vaatii myös hyvää tekniikkaa. Miele C2 Completen suuri toimintasäde tekee tästä pölynimurin, joka sopii täydellisesti optimaaliseen imurointityyliin, ja tämä on toinen asia, joka on otettava huomioon, kun sitä verrataan langattomiin, kädessä pidettäviin malleihin.

Kun käytät näitä malleja, on helppo saada "pieniä paloja" likaa mistä tahansa huoneesta. Mutta on myös vaikeampaa hyökätä huoneeseen loogisella tavalla. Loppujen lopuksi: et yrittäisi siivota koko huonetta kädessä pidettävällä harjalla! Se on samanlainen perustelu.

Ensinnäkin sinun tulee siirtää kaikki pois tieltäsi ennen kuin aloitat. Siihen kuuluvat kaapit, huonekalut, matot, johdot ja kaikki muu, mikä tällä hetkellä vie lattiatilaa. Voit tietysti vain liikutella niitä samalla kun kuljet ja imuroida niiden ympärillä, mutta tämä ei ole vain resepti vammaan, jos jännität lihaksia tai loukkuun hermoa, vaan se ei myöskään johda samalla puhtaustasoon kuin lopetat. imuroida tavaroita hankalista ja epätavallisista kulmista tai työntämällä asioita jatkuvasti eteen- ja taaksepäin. Tämä säästää myös paljon aikaa pitkällä aikavälillä.

Eikö sillä ole väliä, miltä se näyttää tuon pöydän alla? Se on yleinen virhe: se päätyy hiipimään ulos muualle huoneeseen. Ei vain sitä, vaan huomaat myös, että se kerääntyy ajan myötä ja voi muuttua melko epähygieeniseksi - mahdollisesti jopa tuholaisten houkuttelemiseksi.

Muista myös, että raskaat esineet voivat vahingoittaa mattoa ja että siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Se on silloin enemmän mullistusta, mutta pitkällä aikavälillä se johtaa puhtaampaan matoon tai lattiaan, joten poista kaikki mitä voit lattialta ennen kuin aloitat. Täältä voit sitten valita kahdesta tärkeästä imurointitekniikasta:

 • Ensimmäinen näistä tekniikoista on seistä keskellä mattoa ja sitten imuroida työntämällä ulospäin ja vetämällä imu takaisin sisään. Tässä säde on hyödyllinen! Voit yksinkertaisesti istuttaa Miele C2 Completen aivan huoneen keskelle ja siirtyä sitten ulos siitä pyöreänä kuviona.

Tästä eteenpäin käännät sitten hieman ja toistat, jolloin imuroit koko ympäröivän alueen ympärilläsi isossa ympyrässä. Tästä eteenpäin liikut sitten hieman ja aloitat alusta, ennen kuin kierrät reunat ja jalkalistat työkalulla tai jatkeella. Tämä on erittäin tehokas tehokkuuden ja nopeuden kannalta ja vaatii vähiten vaivaa. Tämä johtaa kuitenkin todennäköisesti myös aukkoihin kahden ympyrän välillä, puhumattakaan reunoista, joissa joudut kävelemään tyhjiössä perinteisellä menetelmällä. Se myös välttää kietoutumisen lankaan tai, mikä pahempaa, mahdollisesti vahingoittamasta sitä ja aiheuttamasta itsellesi ikävän iskun.

 • Toinen tapa on työntää imuria maton ympärille ja seurata sitä perässä. Sitten puhdistat maton missä tahansa järjestyksessä ja pidät kirjaa siitä, minne olet menossa. Tämä on luonteeltaan vähemmän järjestelmällistä, mutta voit tehdä siitä enemmän imuroimalla nauhoittain, kuten luultavasti tekisit ruohonleikkurilla.

Jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja tyhjiön valintasi riippuu myös tekniikastasi. Arvioi oma tyylisi ja sitä, tarvitseeko se muuttaa, ja muokkaa sitten imurointiasi tehostaaksesi sitä. Koska Miele C2 Complete on tarpeeksi kevyt ja johto riittävän pitkä, se sopii hyvin kumpaan tahansa strategiaan.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Miele C2 Complete on erittäin tehokas ja pystyy puhdistamaan likaisimmankin matot
 • Edustaa fantastista arvoa verrattuna johonkin Dysonin kaltaiseen
 • Suuri toimintasäde tekee suurten alueiden puhdistamisesta helppoa ja nopeaa
 • Energiatehokas
 • Pölyharja tekee siitä loistavan niille, joilla on lemmikkejä
 • Pussi on helppo tyhjentää ilman sotkua
 • Harkittu suunnittelu
 • Erittäin kestävä – sinun ei ehkä koskaan tarvitse vaihtaa sitä

Haittoja

 • Johdon omistaminen luo siltijonkin verranpieniä rajoituksia sen käytössä
 • Ei voi ripustaa seinälle
 • Lisävarusteita voisi tulla lisää

Osta nyt osoitteessa Amazon.com

UKK

Mistä voin ostaa Miele C2 Completen?

Voit löytääMiele C2 Complete Amazonissaja myös suoraan Mielen verkkosivuilta. On syytä huomata, että saat täyden takuun, vaikka päätät ostaa Amazonista.

Sinulla on mahdollisuus ostaaVakio Miele C2 Complete, tai aMiele C2 Täydellinen Miele Performance Packilla.

Performance Packin mukana tulee 16 GN-suodatinpussia + HEPA-suodatin, mikä on todella hyvä hinta-laatusuhde! Joidenkin ihmisten tarvitsee vaihtaa laukku vain muutaman kerran vuodessa, joten sinun ei tarvitse ostaa laukkuja tai muita ostoksia vähintään viiteen vuoteen, jos päätät valita paketin.

Se on todella "kerta ja tehty" osto.

Mitä laukkuja Miele C2 Completeen kuuluu?

Etsi HyClean GN 3D Efficiency -pölypussit, jos olet Euroopassa. Jos olet Amerikassa, etsi "Airclean" -laukut. Voit ostaa nämä myös suoraan Mieleltä tai Amazonista.

Napsauta tästä, jos etsit "Hyclean" Europe -laukkuja.

Napsauta tästä, jos etsit "Airclean" American laukkuja.

Varmista vain, että hankit vastaavan pussityypin sijaintisi perusteella!

Vaikka voit ostaa kolmannen osapuolen laukut, ne eivät ole läheskään yhtä hyviä kuin Mielen OEM-laukut. Jotkut eivät myöskään välttämättä sovi kunnolla. Jos yrität säästää muutaman dollarin, se ei todennäköisesti ole sen mahdollisen päänsäryn arvoista, joka johtuu huonosta istuvuudesta tai huonosta suorituskyvystä. Laukut ovat ensinnäkin erittäin edullisia.

Mitä eroa on Miele C2 Completen ja C3:n välillä?

Itse asiassa on olemassa useita erilaisia ​​C3-malleja, joista jokaisella on omat käyttötarkoitukset ja toiminnot. C2-laukut mahtuvat C3:een ja päinvastoin. C3 on energiatehokkaampi, siinä on erilaisia ​​lisälaitteita ja paljon muuta.

Johtopäätös

TheMiele C2 Completesaa meiltä eniten kiitosta: tämä on pölynimuri, joka "vain toimii". Tämä on tuote, jonka voit luotettavasti poimia ja käyttää, ja tiedät, että se ei lakkaa vaikuttamasta sinuun, yskii paljon likaa tai aiheuta muita ongelmia.

Samaan aikaan älykäs muotoilu tarkoittaa, että saat upean kokemuksen Miele C2 Completen kanssa. Pienet ominaisuudet – kuten mahdollisuus säilyttää lisälaitteita itse tyhjiössä – vaikuttavat maailmaan, kun kyseessä on jotain, jota käytät yhtä usein kuin tyhjiötä. Tämän harkitun suunnittelun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia näiden osien katoamisesta, ja sinulla on ne aina käsillä.

Miele C2 Complete ei ehkä ole niin "trendikäs" kuin tällä hetkellä suositut langattomat Dysonit, mutta tämä on positiivinen asia: tämä tuote on aivan yhtä tehokas ja kätevä, vaikka se on vain murto-osa hinnasta.

Kaikille suurille koteille tai useimpien ikäihmisten käyttäjille tämä on loistava tuote, jota voimme luottavaisesti suositella kaikille ostajille, jotka etsivät luotettavaa, tehokasta ja erinomaista kokonaispölynimuria.

Laura

Miele C2 täydellinen arvostelu | VacuumReports (7)

Laura Smith on kirjailija ja hyväntekijä; ylläpitää useita rahastoja ja opettaa ihmisille eri foorumeilla, kuinka tärkeää on kehittää toimivia ratkaisuja, jotka auttavat säästämään energiaa ja rajoittamaan ympäristön pilaantumista. Hän on intohimoinen kaikkeen tekniikkaan ja on kirjoittanut erilaisia ​​arvosteluja lukemattomista sähkölaitteista.Teknologia ja ympäristön heikkeneminen ovat suuri haaste ympäri maailmaa nykyään, ja monet yritykset valmistavat laitteita ilman ohjeita siitä, miten ne hävitetään sen jälkeen, kun ne on toimitettu. tarkoitus. Laura on siis omistanut elämänsä löytääkseen ympäristöystävällisiä ratkaisuja sähkölaitteiden hävittämiseen teknologisen kehityksen keskellä.

FAQs

Is the Miele C1 or C2 better? ›

When compared with Miele C1 series vacuums, C2 series are slightly smaller and easier to store and transport across multi-level homes. They also offer operate at a slightly lower volume, with an average noise output of 55 to 67 decibels.

What is the difference between a Miele C2 and C3? ›

Bag Type: C2 Models take FJM Bags at 3.5 Liters. C3 Models take GN Bags at 4.5 Liters. Less frequent changing of bags is required in the C3 models. Accessory Tools: C2 Models have exposed accessory tools that sit on the base of the hose whereas the C3 Models have hidden On-Board Accessory Tools.

Is Miele C2 made in China? ›

Notably, Miele has a factory in Dongguan, China. This factory has only been owned by Miele since 2009, and is used to produce some of the company's cheaper vacuums. These include the Complete C2, Compact C1, and Compact C2 vacuums.

Are Miele vacuums better than Shark? ›

For their price point, Shark vacuums are a great value. However, Shark's cordless vacuums are more limited than Miele's when it comes to what types of surfaces they can clean effectively. Miele's cordless models can clean virtually all surfaces and are built-to-last.

Is C2 worth over C1? ›

There's no doubt that the LG C2 is a real step up on the C1. It's brighter, with noticeably more punch and pop, regardless of what you're watching. It sounds better too – though we highly recommend adding a separate sound system – with even more features and an even slicker design.

Which is better C2 or C3? ›

The C3 is a bit brighter, but this isn't noticeable in practice. The C3 also has better low-resolution sharpness processing, making legacy content on DVDs or low-resolution online streaming look better than on the C2.

Does Miele C2 have a HEPA filter? ›

Compact C2 Canisters – (Formerly S6) These are a midsize canister, and as such, they take a slightly smaller dust bag, and lack the HEPA filter (optional, so can be added to any C2 model). This also means the price point is lower than C3 models. Like C3's, they are very quiet but are lighter weight.

How long does a Miele vacuum last? ›

Long Life Span

While many vacuum brands last only a few years, Miele vacuums are designed with an average lifespan of 20 years. This means most people will run through several new vacuums before it is time to replace a Miele vacuum.

How often should I change my Miele vacuum filter? ›

The exhaust filter, which could be either the Miele Active AirClean SF-AA50 Filter or the Miele HEPA AirClean SF-HA50 Filter, should be changed once every 50 hours of use. To make things easy for you, each of these filters comes equipped with an indicator strip that changes from green to red as the year marches on.

How do I know if my vacuum is clogged? ›

Find the clog

Unplug the vacuum. Remove the hose, hold the end up to a light and see if you can see the light through the hose. If not, it's probably clogged. If the problem isn't the hose, try turning the vacuum over and examining the hole right behind the brush.

Is Miele made in the USA? ›

The prices for their equipment are high, and it's not hard to see why. Nearly all of their manufacturing is in Germany, and every component is produced directly by Miele in one of its 12 factories.

Are Miele vacuums still made in Germany? ›

Are all Miele Vacuums Made in Germany? Miele vacuums are made at their Bielefeld plant in Germany, the second largest and second oldest factory of the Miele group's 11 manufacturing sites in Europe. Motors for the Miele merchandise range are supplied and made from their plant 230km away in Euskirchen.

Is Miele C1 discontinued? ›

In 2017, Miele discontinued all models within the Classic C1 and Compact C2 canister series' and introduced three new models in their place.

Does the Miele C1 use a HEPA filter? ›

Classic C1 Canisters – (Formerly S2) This is the most basic of the Miele canister vacuum cleaners. While their size is closer to the C3 line, they all lack a sealed system, and only ones comes standard with a HEPA filter (optional for all).

Does the Miele C1 work on carpet? ›

A: Hello, The Compact C1 Pure Suction is designed for hard floors and low/no pile carpets and rugs. It does have have a brush roll or a height adjustment. You may want to take a look at the Compact C1 Turbo Team. it is designed for hard floors and low to medium pile carpets and rugs.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 09/01/2023

Views: 5339

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.