Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (2023)

1

7

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine on osa valmistajan ensimmäistä pussittomien pölynimurien valikoimaa, joka sisältää tällä hetkellä 4 referenssiä. Tämä uusi malli ottaa käyttöön valmistajan syklonisuodatuksen; Vortexiksi kastettu, se imee voimalla ja erottaa ilman pölystä.

Esittely

Mielen Blizzard CX1 -sarja perustuu kahteen perusperiaatteeseen: yksisykloniseen Vortex-suodatusjärjestelmään – joka on valmistajan ylpeys ja joka säilyttää miellyttävän imutehon ilman kulutusta tai melutasoa – sekä viemäriin, joka erottaa suuret jätteet hienosta pölystä. 450 € lanseerattu Cat&Dog-versio erottuu lisävarusteineen sarjan muista malleista. Sen mukana tulee kaksiasentoinen harja, leveä turboharja, rakotyökalu ja verhoiluharja.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (1)

Käyttömukavuus

Miele Blizzard CX1 ei ole malli kompaktista, toisin kuinMoulinex Compact Power Cyclonic. Epätyypillisen muodonsa ansiosta se todella näyttääBosch Relaxx'x, myös hieman massiivinen. Tämä laite painaa vaa'allamme lisävarusteineen 8,6 kg, joten se on melko raskas verrattuna useimpiin valikoimamme pölynimureihin.vertaileva. Sitä voidaan kuitenkin hinata ilman vaikeuksia sen 4 pienen pyörän ansiosta, jotka pystyvät kääntymään 360°. Pölynimuri seuraa tarkasti käyttäjäänsä kaikissa hänen liikkeissään. Jos sen paino unohtuu pölynimurista vetäessä, Blizzard CX1 tulee nopeasti raskaaksi, kun sitä nostetaan säilytystä varten. Lisäksi sinun täytyy tyytyä rajoitettuun kaapelin pituuteen, joka on vain 6,5 m, jossa Bosch Relaxx'x:ssa on 9 metrin virtajohto.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (2)

Viimeistelyt näyttävät kiinteiltä ja Mielen osaaminen tuntuu täällä. Vahvuuden ja luotettavuuden vaikutelmaa korostaa eri elementtien leikkitön kokoonpano.

Yleiseltä arkkitehtuuriltaan pölynimuri ei muistuta useimpia vertailussamme olevia malleja. Toisaalta sille on myönnetty tiettyjä yhtäläisyyksiä edellä mainitun Bosch Relaxx'x:n kanssa, erityisesti sylinterimäisen suodattimen ansiosta. Jälkimmäinen puhdistuu itsestään, kun anturit havaitsevat ilmavirran putoamisen. Hienopölynkerääjä (jonka keskelle suodatin on sijoitettu) on myös muodoltaan lieriömäinen.

Miele on viisaasti varustanut kaksi pysäköintiasentoa: ensimmäinen lovi sivulla teleskooppiputken sijoittamiseksi ja toinen laitteen alle pystysuoran säilytyksen helpottamiseksi.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (3)

Erilaiset lisävarusteet sopivat helposti yhteen. Kiinnittimien olemassaolo lisävarusteiden liittämiseksi letkuun ja letkun teleskooppiputkeen on vakuuttava. Emme havainneet välystä eri liitosten välillä; elementit putoavat hyvin eteen ja ne voidaan poistaa ilman vaikeuksia. Olemme iloisesti yllättyneitä nähdessämme harjaspään, joka on kiinnitetty suoraan kahvaan, kuten nyttietyt Rowenta-pölynimurit.Sen tehtävänä on puhdistaa verhot, tyynyt, sohvat.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (4)

Kahva tarjoaa todellista käyttömukavuutta. Riittävän pitkä ja hyvin optimoitu tekee siivoustyöstä erittäin mukavan imuroidusta pinnasta tai valitusta imutehosta riippumatta. Ja tarkasti, 4-tasoinen himmennin toimii pölynimurin yläpuolella. Käyttäjä voi siis säätää imutehoa lennossa lattiatyypin, sen puhtauden tai optimoidakseen puhdistusmukavuuden mukaan.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (5)

On ymmärrettävä, että kahvassa oleva himmennin on käytännöllisempi, koska se ei pakota käyttäjää kumartumaan. Suoraan kahvaan upotetun on/off-painikkeen ansiosta tämä Blizzard CX1 olisi saanut entistä enemmän mukavuutta.

Mainonta, sisältösi jatkuu alla

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (6)

Haastatella

Pääkeräin, jonka tilavuus on mukava 2 l, nostetaan kahvasta. Tyhjennä se painamalla pientä liipaisinta, joka avaa keräimen luukun; suuret jätteet putoavat suoraan roskakoriin. Todella hyvin harkittu ja erittäin hygieeninen järjestelmä.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (7)

Kuten Bosch Relaxx'x, tämä Miele valitsee pysyvän esisuodattimen, joka on asennettu pääkeräimeen ja joka ei vaadi huoltoa. Jotta keräimen tyhjennys olisi "puhtaampi", Miele halusi erottaa hienon pölyn paksummasta jätteestä. Hienolla pölyllä on todellakin taipumus lentää ja hajota tyhjennyksen aikana. Tästä syystä moottorin edessä on toinen, tällä kertaa sylinterimäinen keräin, joka on omistettu hienon pölyn talteenottoon. Se sijaitsee moottorin ja pääsarjan välissä ja on melko helppo vetää ulos. Tämän jakotukin keskellä on ripasuodatin.

Miele suosittelee pölynkerääjän puhdistamista kuuden kuukauden välein. Anturi valvoo tämän keräimen tukkeutumista ja pölynimurin rungossa oleva ilmaisin kehottaa käyttäjää suorittamaan tämän puhdistuksen tarvittaessa. Blizzard CX1:ssä on myös itsepuhdistuva toiminto, joka käynnistetään "Comfort Clean" -painikkeella, kuten Bosch Relaxx'x:n "Self Clean" -painike. Aktivoimalla suodatin pääsee eroon hienosta pölystä, kun se on kyllästynyt ja tulee taas ilmaa läpäiseväksi. Prosessin aikana voit kuulla pölynimurin napsahtavan useita kertoja. Keräimessä todellakin on hammaspyörä, joka käyttää suodattimen keskelle sijoitettua tankoa; sauva hieroo ripasuodatinta vapauttaakseen keräimeen putoavan pölyn.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (8)

Kaakaotestiämme vastaan ​​Blizzard CX1 pärjää melko hyvin. Suodatin on lähes virheetön, mikä on hyvä asia. Toisaalta pölynimurin eri osia purkamalla havaitsimme, että laitteen eri paikoissa tietyt alueet olivat pölyisiä. Kaakaomme näyttää levinneen pölynimurin molemmille puolille. Se on todella sääli, ja juuri tässä vaiheessa Miele CX1 menettää huollon tähden.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (9)

Lopuksi tässä BlizzardCX1:ssä on HEPA-suodatin, joka ei ole käyttäjän käytettävissä. Mielen mukaan se ei vaadi huoltoa.

Mainonta, sisältösi jatkuu alla

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (10)

Pyrkimys

Blizzard CX1 Cat&Dog tarjosi melko hämmästyttävää imurointitehoa. Tietysti pinnasta riippuen sinun on leikittävä variaattorilla imuroidaksesi tehokkaasti mukavuutta menettämättä. Pyydämme sinua tutustumaan valmistajan suosituksiin tässä asiassa.

Kovalla maalla teimme testimme kaksiasentoisella pääharjalla sopivalla teholla ja keräsimme 94 % testimateriaaleista 30 sekunnissa ilman pakottamista tai kiirettä.

Paksulla pitkäkarvaisella matolla Blizzard CX1 Cat&Dog yllättää iloisesti. Maksiminopeudella se kykeni poimimaan 85 % jätteistä 30 sekunnissa ja kaikki 1 minuutin kuluttua. Muista, että tämä on vertailumme vaarallisin pinta ja että monet pölynimurit ovat kompastuneet siihen. Teimme tämän testin myös turboharjalla, joka ei juurikaan parantunut.

Tämä Miele tuottaa pettymyksen enemmänkin hienossa matossa, ja hyvästä syystä. Kaksiasentoinen harja todella työntää paksua roskaa eteenpäin. 30 s jälkeen korjataan vain 60 %. Joten tietysti meidän piti valita minimiteho, koska suositellulla teholla harja roikkui maassa. Tällä pinnalla turboharja pärjää paljon paremmin: 100 % testimateriaaleista on korjattu 30 sekunnissa. Jos pidämme tätä suorituskykyä myönteisenä, on silti sääli, että joudumme vaihtamaan harjan imutehon optimoimiseksi.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (11)

Yhtäläisyydet Bosch Relaxx'x:n kanssa vahvistuvat myös imutehossa, joka on lähes kaikilta osin samanlainen.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (12)

Melu

Miele ilmoittaa äänitasoksi 76 dB, mikä on kaukana markkinoiden alhaisimmista äänitasoista. Olemme todellakin mitanneet 72 dB kaksiasentoisella harjalla ja 76 dB turboharjalla. Vertailun vuoksi Bosch Relaxx'x on yksi vertailumme hienovaraisimmista laitteista, 66 dB; myös myöntänytRowenta Silence Force Cyclonic 4A.Näyttää siltä, ​​että Miele ei ole onnistunut kilpailemaan markkinoiden hiljaisimpien mallien kanssa.

Kulutus

Täydellä teholla mittasimme kulutukseksi 1080W (ilmoitettua 1100W:a vastaan). Tämä mittaus jää alle energiamerkinnän asettaman rajan (1600W). Se on kuitenkin noin kaksi kertaa suurempi kuin kulutusElectrolux UltraFlex Ufparketta, joka värähtelee 430 ja 580 watin välillä.

Mainonta, sisältösi jatkuu alla

Points linnoituksia

 • Kätevä, kestävä, laadukas viimeistely.

 • Mukava ja helppokäyttöinen.

 • Automaattinen suodattimen puhdistus, joka vaatii erittäin vähän huoltoa.

 • Liipaisin pääkeräimen tyhjentämiseksi.

 • Täydellinen koville lattioille ja paksuille matoille.

Heikot kohdat

 • Pettymys ohuilla matoilla.

 • Meluisa.

 • Melko painava.

Johtopäätös

Globaali merkki

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (13)

Miten luokittelu toimii?

Blizzard CX1 Cat&Dog on lähes klooniBosch Relaxx'x, meluisempi. Ilman suurta yllätystä Miele allekirjoittaa täällä tehokkaan, vankan ja kätevän pussittoman pölynimurin, vaikkakin hieman painavan. Äärimmäisen tehokas paksuilla matoilla (mikä on harvinaista), se on myös erittäin hyvä koville lattioille. Kaksiasentoisella harjalla kuitenkin litteä, joka jättää huomioimatta jätteen tietyillä pinnoilla.

Alahuomautukset

 • Käyttömukavuus

  Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (14)

 • Haastatella

  Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (15)

 • Melu

  Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (16)

 • Pyrkimys

  Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine -katsaus: imu hallinnassa (17)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 09/10/2023

Views: 5941

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.