Marvel Smut - Tony Stark x Reader (2023)

 

A/N: Ok varoitus, että tässä on jonkin verran BDSM:ää, joten jos tällainen asia häiritsee sinua, älä lue. OK Nauti!

Varoitukset: BDSM, piiskaaminen, röyhkeä, kiroilu

***************************************************** *********************

Se oli treffi-ilta sinulle ja Tonylle, viikon ehdoton suosikkiiltasi. Se oli se yksi ilta viikossa, jolloin saatoitte viettää aikaa yhdessä poissa kaikista rakennuksessa olevista ja joka viikko ilman epäonnistumista Tony hemmottelee sinua. Päätät pukeutua hänen suosikkipitsisiin alusvaatteisiinsa, koska yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia tapailuillasta päättyy, kun olette yhdessä sängyssä. Päätät myös pukeutua hieman, koska tietäen Tonyn, että hän on tehnyt varauksia kaupungin upeimpaan ravintolaan, hän rakastaa sinua punaisena, joten päätät pukeutua punaiseen vartalopukuasi. Tony kävelee huoneeseen, jonka jaatte yhdessä, kun olette pukeneet mekkonne päällesi. "Hitto (K/E) ohitetaan illallinen yhdessä", hän sanoo samalla nuoleen huuliaan. Kävelet hänen luokseen ja suoristat hänen kravattinsa "on kyllä ​​aikaa siihen myöhemmin", sanot hymyillen. Oli ehdottomasti hyvä idea pukeutua tähän mekkoon.

*Siirry päivällisen jälkeen*

Olit juuri lopettanut ihanan illallisen Tonyn kanssa, ja hän halusi saada sinut kotiin, olit viettänyt suurimman osan ajasta kiusaamalla häntä hieman ja saamalla hänet innostumaan tulevasta. Kun hän kiipesi kotiin, päähäsi iski röyhkeä idea ja päätit saada hänet vielä enemmän innostumaan yöksi, asetat kätesi hänen reidelleen hieroen sitä hitaasti lähemmäs ja lähemmäs hänen kukkoaan. Tonyn hengitys jumiutui, kun laitoit lopulta kämmenen hänen jäsenensä päälle, alat hieroa häntä ja voit tuntea hänen kovenevan ja kovemmaksi kätesi alla. Kätesi liikkuu hänen vyölukelleen avaamalla sen hitaasti, teet sen tiettäväksi, että käytät aikaa, mutta menet vielä hitaammin avaamaan hänen nappinsa ja vetoketjunsa. Kun hänen housunsa oli irrotettu, liukasit hänen kovan kalunsa ulos hänen nyrkkeilijöistään. Tartut hänen sykkivään kaluonsa, Tonyn hengitykseen ja annat hitaasti kätesi liukua ylös ja alas hänen pituuteensa. Tony ei kestänyt enää, hän veti yli, päätät kiusata häntä vielä, nojaat kuljettajan istuimelle ja nuolet kielelläsi hänen kukkonsa pohjaa ja liu'utat sitä hitaasti ylös, kunnes saavutat kärjen. Pyörität kieltäsi kärjen ympärillä, etkä vieläkään ota sitä suuhusi, Tonysta tulee potilas kietomalla sormensa päätäsi painaen päätäsi alas. Lopulta kiedot huulesi hänen pituuteensa ja alat imeä "Voi vittu" Tony hengittää ulos päänsä putoamalla takaisin auton istuimeen. Rakastit nähdä hänet tällaisena, rakastit nauttia hänestä, jatkat imemistä ja huminat hänen kukkonsa ympärillä, koska tiedät, että tämä on hänen heikkoutensa ja mikä lähettää hänet yli reunan. Tunnet hänen nykivän suussasi osoittaen, että hän oli saavuttamassa huippunsa, nostat vauhtia ja alat pumpata hänen pituutensa pohjaa, jolloin hän vapauttaa kuormansa suuhusi ja nielet sen jokaisen pisaran. Istut takaisin ylös ja sanomatta mitään Tony nostaa housunsa ja kiipeää kotiin.

Kun saavut rakennukseen, Tony ei tuhlaa aikaa viemällä sinut makuuhuoneeseesi, etkä voinut olla innoissasi siitä, mitä on tulossa. Tony paiskaa makuuhuoneesi oven kiinni, kääntyy sinua kohti ja iskee huulensa sinua vasten, kätensä vaeltelevat vartaloasi. Et voi muuta kuin voihkaista hänen huuliinsa antaen hänelle tietää, kuinka innokas olet hänelle. Kätesi ulottuvat hänen paidan nappeihin asti, etkä tuhlaa aikaa niiden purkamiseen, kun haluat epätoivoisesti saada sen pois, samalla kun hänen kätensä vaeltavat selässäsi kurkottamalla mekkosi vetoketjua. Mekkosi irtoaa hetkessä, jolloin saat vain rintaliivit, pikkuhousut ja korkokengät. Saat vihdoin irti hänen viimeiset nappeistaan ​​repimällä hänen paitansa pois, ja kätesi eivät tuhlaa aikaa koskettaen hänen täydellisen sävyisen vatsan ja rintakehän koskettamista. Tony katkaisee lopulta suudelman, antaen sinulle mahdollisuuden hengittää "nouse sänkyyn", hän vaati hänen silmänsä täynnä himoa. Teet käskyn mukaan ja kiipeät sängylle: "Odota minua äläkä liiku ennen kuin palaan", hän käskee. Huomaat olevasi innostunut joka hetkestä, kun rakastat, kun Tonysta tulee hallitseva makuuhuone, hän kävelee yhteiseen vaatekaappiin ja palaa kahden minuutin kuluttua takaisin vain harmaissa collegehousuissa ja kantaa köyttä ja nahkapiiskaa. Hänen näkeminen saa sinut vieläkin syvemmälle ja voit tuntea kosteuden muodostuvan pikkuhousuisiisi. "Luuletko, että on hauska kiusata minua (K/E)?" hän kysyy tarttuen käsiisi ja sitoen ne sängyn tolppaan. Pysyt hiljaa pureskelemalla huultasi, hän kulkee kevyesti ruoskaa pitkin vartaloasi, kunnes hän saavuttaa reidesi sisäpuolelle "Vastaa minulle" hän vaatii nostamaan ruoskaa ja piiskaamaan reisisi sisäpuolelle, huudat ilosta. "Onko sinun mielestäsi hauskaa kiusata minua (K/E)?" hän kysyy uudelleen, tällä kertaa vastaat "ei herra", sanot hiljaa.

Hän lyö sinua taas piiskalla ja taas huudat mielihyvässäsi: "Et kumarru ennen kuin käsken sinua" Tony käskee, nyökkäsit päätäsi ja vastaat "kyllä ​​sir". Tony kiipeää sängylle ja irrottaa rintaliivit jättäen rintasi kokonaan näkyviin nännesi kovettuvat ilosta ja odotuksesta, sitten hän siirtyy alas pikkuhousuisi ja poistaa ne hitaasti nostaen jalkaasi, hän alkaa suudella nilkkaasi, hän kulkee hitaasti ylös jalka ja sisäreisi. Jokaisella suudelmalla, jonka hän istuttaa pehmeälle herkälle ihollesi, voit tuntea kosteuden kasvavan; haluat hänet pahasti. "Please Tony" pyydät, hän vain hymyilee ja jatkaa hitaasti liikkumista ylös jaloissasi, käännät lantiosi eteenpäin osoittaen, että haluat hänet, mikä vain ansaitsee sinulle uuden iskun piiskalla.

Lopulta hän saavuttaa märän pillusi; hän ottaa kielensä ja antaa sinulle yhden pitkän nuoleen klisistäsi ja sinä voihdat ilosta. Et halua muuta kuin koskea häntä, mutta rajoitukset estävät sinua tekemästä sitä, kaaristat selkäsi. "Vittu, kyllä" voihdat kun tunnet hänen kielensä lentävän klilisisi yli. Sensaatio on hämmästyttävä, kun hän sitten yhdistää huulensa klitoosi kevyesti imeessään, et voi muuta kuin voihkia, kun tunnet solmun kasvavan vatsassasi nopeasti. Tunnet sormen tulevan sisään "vittuun, vittu, vittu", huudat muutaman pumpun jälkeen, hän lisää toisen, huone on täynnä valituksiasi, etkä tiedä kuinka kauan voit kestää. Kolmas sormi tulee sisään ja hän pumppaa sisään ja ulos sinusta nopealla nopeudella, hänen kielensä heilauttaa klistasia, tunne on ylivoimainen, etkä voi pitää kiinni enää. "Tony I'm cum" hengität ulos ja juuri ennen kuin saavutat korkeutesi hän vetää sormensa ulos sinusta ja irrottaa suunsa, "Ei vielä vauva", hän sanoo, hän nuolee sormensa puhtaaksi mehuistasi ja linjaa itsensä ylös. "Oletko kunnossa tyttövauva?" hän kysyy varmistaen, että olet kunnossa, nyökkäsit "Ole hyvä vain, nai Tony", sanot, ettet enää kestä odotuksia. Häntä ei tarvitse kysyä kahdesti, hän iskee kukkonsa sinuun ja sinä huudat täydellisessä autuudessa, "vittuun", hän voihkaisee. Hänen pumput ovat kovia ja nopeita, ja voit vain valittaa välittämättä siitä, kuka kuulee sinut oikein. Ennen pitkää hän pysähtyy ja vetää itsensä ulos sinusta, hän kurkottaa pääsi yläpuolelle ja irrottaa kätesi sängystä. "Käänny ympäri ja laskeudu käsillesi ja polvillesi", hän käskee, "Kyllä herra" tottelet nopeasti tekemällä mitä hän sanoo.

Hän asettuu jälleen riviin ja törmää sinuun ilman varoitusta: "Voi vittu!" huudat ja hän vauhdittaa vauhtia sisään ja ulos sinusta, Hän piiskaa sinua ja sinä voihdat "tuntuuko se hyvältä" hänen käheä äänensä kysyy muuta kuin voit nyökätä, hän piiskaa sinua uudelleen "En kuule sinua " hän sanoo, kun hän vielä paiskaa sisään ja ulos sinusta. Voit tuntea tietämyksen kasvavan vatsassasi taas "Kyllä herra", sanot vastaamalla hänen kysymykseensä.

"Ole hyvä, herra, anna minun cum" anot ja voit tuntea kuinka lähellä olet, "Et vielä tyttövauva odota minua", hän sanoo ja jatkaa työntämistä sisään ja ulos sinusta kovasti ja syvältä. Yrität pitää sen sisälläsi, mutta sinun täytyy cum, "Please" pyydät uudelleen, voit tuntea olevasi lähempänä. hänen työntövoimansa ovat yhä huolimattomampia ja hitaampia, "Ok cum for me baby", hän sanoo antaen sinulle luvan antaa sinulle orgasmi, jota olet pitänyt. Jalkasi tärisevät ilosta ja tunnet seinäsi kiristyvän hänen ympärillään, et ole koskaan tuntenut mitään tällaista ennen. Tunnet hänen vapauttavan kuuman kuormansa sinuun, saatte molemmat ulos orgasmistanne ennen kuin hän vetäytyy sinusta.

Te molemmat putoatte sängylle hengästyneinä. "Se oli uskomatonta", onnistuit sanomaan hengitysten välillä. Molemmat siivoat itsesi ja menet sänkyyn, hän vetää sinut rintaansa vasten ja suutelee otsaasi. "Rakastan sinua (K/E), hän kuiskaa ja te molemmat nukahdatte.

FAQs

Who did Tony Stark love? ›

Pepper Potts is a supporting character and love interest of the superhero Tony Stark / Iron Man. The character has also been known as Hera and Rescue at various points in her history.

What is Tony Stark number in the comics? ›

If readers call the actual number listed on the hammer (212-970-4133), they will get a real life answer in the form of a voicemail from "Tony Stark". While it's sadly not Robert Downey Jr. on the other end, it does kind of sound like animated versions of the character.

Did Tony Stark like his dad? ›

As much as Tony resented his father and thought he was bad at *being* a father (which is why he was so hands on with Morgan and, to a lesser extent, Peter Parker) he still loved him and he took on all the good parts of Howard Stark becoming essentially a better version of him (after a few years of being the worse parts ...

Did Tony Stark have a crush on Natasha? ›

Way back in TALES OF SUSPENSE #52, Tony met and instantly fell for a Russian woman known initially as Madame Natasha. The pair dated for a brief time until he realized she was actually a spy for the Russian government code-named the Black Widow.

Who did Tony Stark have a kid with? ›

Morgan H. Stark appears in the Marvel Cinematic Universe (MCU) film Avengers: Endgame, portrayed by Lexi Rabe. This version is the daughter of Tony Stark and Pepper Potts who was born in 2018.

What does 3000 mean Tony Stark? ›

At its simplest, “I love you 3000” basically means I love you more than anything. To use another famous movie catchphrase, it means you love the person “to infinity and beyond.”

What ethnicity is Tony Stark 616? ›

In the Ultimate Universe of Marvel Comics has Tony Stark as being part Latino since his mother is a Latino born in Mexico.

How old is how old is Tony Stark? ›

Tony Stark (Iron Man)

Born on May 29, 1970, the iron avenger was 38 years old in his first movie, making him 50 as of 2021. However, as Avengers: Endgame was set in 2023, he would have been 53 when he sacrificed his life to beat Thanos.

Who took care of Tony Stark after his parents died? ›

Because of the sudden passing of Howard and Maria Stark, their son Tony was raised by Edwin Jarvis, who became a father figure to the young man.

Who is the dark haired kid at Tony Stark's funeral? ›

Mysteries unraveled: That unknown kid at Tony Stark's funeral. The kid in question was none other than Harley Keener, the kid from Iron Man 3. If you pause the video at the 4:06 mark, you might be surprised to learn that this is the same kid who appeared in Iron Man 3 and assisted Tony Stark in some way.

Did Tony Stark have daddy issues? ›

Tony Stark

Ultron never had a chance with this guy's inherited father issues. Like his father Howard Stark, Tony Stark is a forward-thinking, genius, billionaire, playboy, philanthropist. Those qualities unfortunately do not make the greatest parent.

Who does Tony Stark end up marrying? ›

Then, readers are cordially invited to the wedding of Anthony Edward Stark and Emma Grace Frost in INVINCIBLE IRON MAN #10. Come join the lucky couple as they exchange vows.

Who is Tony Stark's real wife? ›

Stark becomes a founding member and eventual leader of the Avengers. Following his failed Ultron Program, the internal conflict within the Avengers due to the Sokovia Accords, and Thanos successfully erasing half of all life in the Blip, Stark retires, marries Pepper Potts, and they have a daughter named Morgan.

Did Pepper love Tony? ›

Their relationship grew throughout the early MCU, culminating in an official romance beginning in Iron Man 2 and staying consistent throughout, aside from a brief split around Civil War. While their devotion can never be questioned, there are standout moments that show just how much Pepper loves Tony.

Does Tony Stark fall in love? ›

Tony Stark has had quite a few romantic partners over the years, including the MCU's Pepper Potts. Here are 10 of Iron Man's love interests, ranked. Iron Man is one of the most popular superheroes to come from Marvel comics, with no small part being due to the movie portrayal by Robert Downey, Jr.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 09/28/2023

Views: 5295

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.