Little North Field Safari Glamping (2023)

Little North Field Safari GlampingLittle North Field2022-02-04T18:27:54+00:00

Nauti kauniin Yorkshiren maaseudun parhaista puolista mukavasti ylellisissä kangassafariteltoissamme, jotka sijaitsevat perhekodimme pihassa. Räätälöity sivusto ja ihanteellinen paikka yhteydenpitoon perheen, ystävien ja luonnon kanssa.

Pohjois-Yorkshiren sydämessä sijaitseva Little North Field on täydellinen paikka tutustua niin moniin kohteisiin, joita tällä kauniilla läänillä on tarjottavanaan.

Little North Field yhdellä silmäyksellä. Ero on yksityiskohdissa…

Kolme hienoa safaritelttaa, jotka on suunniteltu ylellisyyteen ja mukavuuteen.

Paeta rauhalliselle alueellemme, jossa on paljon tilaa, villieläinlampi ja viehättävä kesämökki.

Nauti yksityisestä takkapaikastasi ja grillialueestasi mukavilla rottinkihuonekaluilla ja suojaisella verannalla.

Little North Field Safari Glamping (1)

COVID-19-tiedot

Meidän tarinamme

Paikallinen toiminta

Little North Field Safari Glamping (2)

Viiniä ja ruokailla ulkona

Nauti ulkona asumisesta mukavasti suojaiselta kansialueeltasi. Olipa kyseessä rauhallinen aamukahvi tai lasillinen lempikuppiasi, se on täydellinen paikka tuntea painon nousevan harteiltasi, kun rentoudut, rentoudut ja lataudut.

Nuku parhaat yöunet.

Tuikkivat keijuvalot, ylelliset vuodevaatteet, erittäin mukava luksuspatja kuumavesipullolla varmistavat, että et halua nousta sängystä aamulla.

Little North Field Safari Glamping (3)

Little North Field Safari Glamping (4)

Rentoudu ja rentoudu.

Ota hetki rentoutumiseen ja rentoutumiseen lammen rannalla. Kuuntele lintuja, mehiläisiä ja sudenkorentoja. Pidä silmällä lammen asukkaitamme suvun, ankkojen, hanhien, kalojen ja sammakoiden perhe! Sivusto on täynnä luontoa, sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia.

Jokaisen teltan ominaisuudet sisältävät:

  • Kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa on king-size-vuode, joka on ihanteellinen pariskunnille, sekä toinen makuuhuone, jossa on parivuode, jonka yläpuolella on yksi kerrossänky koko perheelle.
  • Täysin kalustettu kylpyhuone - suihku, wc ja pesuallas
  • Keittiössä jääkaappi, mikroaaltouuni ja liesi
  • Viihtyisä puunpoltin jokaisessa teltassa
  • Ruokailu ja istuimet sisällä ja ulkona
  • Suojaisa veranta
  • Ulkona tulipalo / BBQ

Hedgehog Hideaway

Little North Field Safari Glamping (5)

Owl’s Hollow

Little North Field Safari Glamping (6)

Fox's Den

Little North Field Safari Glamping (7)

Jokaisen teltan ominaisuudet sisältävät:

Kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa on king-size-vuode, joka on ihanteellinen pariskunnille, sekä toinen makuuhuone, jossa on parivuode, jonka yläpuolella on yksi kerrossänky koko perheelle.

Täysin kalustettu kylpyhuone - suihku, wc ja pesuallas|Keittiössä jääkaappi, mikroaaltouuni ja liesi|Viihtyisä puunpoltin jokaisessa teltassa|Ruokailu ja istuimet sisällä ja ulkona|Suojaisa veranta|Ulkona tulipalo / BBQ

Varaa yöpymisesi Little North Fieldissä

Vietä aikaa ystävien ja perheesi kanssa ja luo uusia muistoja, jotka kestävät vuosia.

Olen ollut Glamping ennenkin, mutta mikään ei ole verrattavissa tähän. Minun piti itse asiassa muistuttaa itseäni, että olin teltassa. Paikka oli tahraton, tilat 10/10. Omistajat ovat ajatelleet kaikkea, tuoreet vuodevaatteet, pehmeät pyyhkeet, pieniin yksityiskohtiin, kuten kuuma suklaa ja vaahtokarkkeja lapsille. Oli ilo seurata lasten juoksemista raittiissa ilmassa pelaten sulkapalloa, jota ystävällisesti tarjottiin. Rakastimme istua nuotion äärellä paistamassa vaahtokarkkejamme. Tilat, kuten sanoin, ovat poikkeukselliset, sadesuihku oli kuuma, makuuhuoneet tuntuivat tyylikkäältä hotellilta, jossa oli kauniit vuodevaatteet, tuikkivat keijuvalot ja ihanat persoonalliset yksityiskohdat, kuten kuumavesipullot ja luettavat kirjat. Ensimmäisenä yöpymisyönä taivaat avautuivat yön aikana ja oli niin rentouttavaa kuunnella sen lyömistä telttaan samalla kun oli lämmin ja mukava. Vierailimme Ripleyssä syömässä aamiaiseksi molempina päivinä, koska se oli niin maukasta, paikallinen kyläkauppa tekee aamiaispullia paikallisista tuoretuotteista ja olisimme voineet syödä sen kahdesti! Kaunis. Ensimmäisenä yönä vierailimme The Boars headissä Ripleyssä teetä varten, ja palvelu oli uskomatonta, he jopa tarjosivat lapsillemme pelikorttipakkauksen vietäväksi takaisin telttaan. Ruoka oli maukasta ja runsasta. Vierailimme myös vapaamuurarien aseissa läheisessä kylässä, ja ruoka ja palvelu olivat yhtä kauniita, lapseni pitivät parempana valintaa tässä pubissa, koska heillä oli lasten menu. Se oli halvempaa, mutta silti upea. Jos haluat valmistaa itse ruokaa Little North Fieldissä, voit, sillä siellä on kaikki mitä tarvitset, minä en vain halunnut, koska se oli minun taukoni. Vierailimme vierailumme aikana maailman vanhimmassa makeiskaupassa, jäätelöbaarissa ja puiden latvaverkoissa, kaikki tiedot vierailu-, ruokailu- jne. paikoista ovat kaikki tervetuliaispaketissa. Hyvin tehty Little North Field, meillä oli erinomainen oleskelu, emmekä voi odottaa palata.

Meillä oli upea loma. Cath ja Tim ovat luoneet todella erityisen pienen paikan. Pojillamme oli uskomatonta aikaa tehdä kestäviä muistoja palaamisesta takaisin luontoon… ilman tv:tä ja rajoitettua nettiä lapset rakastivat vain ulkona leikkimistä. Heillä oli ehdoton pallo. Safari-teltat ovat erittäin ylellisiä, hyvin varusteltuja ja niissä on paljon ihania pieniä yksityiskohtia. En voi suositella Little North Fieldia tarpeeksi. Se on täydellinen perhelomalle tai romanttiselle pariskunnalle. Tulemme varmasti takaisin.

Mikä hämmästyttävä paikka! Vietimme 4 yötä ja ainoa pahoittelumme oli, että emme varaaneet koko viikolle! Varasimme kaikki kolme telttaa viettääksemme aikaa perheen kanssa. Se oli täydellinen. Meillä kaikilla oli oma tila ja oma teltta, mutta sitten niin paljon tilaa olla yhdessä ulkoleikkipäivällä, grillaamalla ja illalla nuotiopaikoilla.
Teltat ovat korkealuokkaisia, yksityiskohtiin kiinnitetty huomiota oli täydellistä. Kauniit sängyt, joista emme halunneet herätä, iso kylpyhuone tilavalla suihkulla, erittäin hyvin varusteltu keittiö ja ihana puunpoltin viileämpiä iltoja varten. Kaikki oli laadukasta ja erittäin hyvin koottu, he olivat kirjaimellisesti ajatellut kaikkea! Tervetuliaispaketti oli mukava kosketus, tuoretta leipää, kotitekoista hilloa ja paljon muuta. En rehellisesti sanottuna voi suositella Little North Fieldia tarpeeksi. Se on kaunis paikka ja niin lähellä upeita vierailukohteita. Kiitos Wray-perheelle siitä, että teit lomastamme rentouttavan ja täydellisen. Ei voi odottaa vierailla uudelleen

Palasimme juuri ihanalta viikonlopulta Little Northfieldistä. Teltat olivat moitteettomia, erittäin hyvin varusteltuja ja sängyt erittäin mukavat. Vaikka onkin lokakuun loppu, meillä oli lämmin ja mukava tukkipoltin päällä, ihanat peitot, peitot ja kuumavesipullot.
Lapset rakastivat makuuhuoneestaan, keijuvaloja ja heille varattuja halloween-herkkuja, mukaan lukien kurpitsa ja sen veistovälineet.
Se on myös todella upea alue tutkittavaksi, Ripley itsessään on täydellinen postikortti. Siellä on upeita kävelyretkiä joka suuntaan. Meillä oli hämmästyttävä iltapäivä Brimham Rocksissa. Meillä oli myös herkullisia pubi-aterioita Malt Shovelissa Breartonissa ja Wild Swanissa Minskipissä. Suosittelen lämpimästi matkaa Yolkin maatilakauppaan – parhaita munia ja ihania eläimiä lasten ruokittavaksi. Suosittelen vilpittömästi. Kiitos Catherine ja Tim!

Mikä hämmästyttävä paikka. Tim ja Catherine eivät olisi voineet olla ystävällisempiä tai parempia isäntiä. Safariteltta on aivan upea, siellä on kaikki mitä haluat. Se on niin kodikas ja tulen kanssa niin lämmin yöllä. Parisänky on yksi mukavimmista, joissa olen koskaan nukkunut.
Paljon tilaa lapsille juosta ja loistava paikka matkustaa tällä ihanalla alueella. Oli niin ihanaa makaa sängyssä yöllä ja kuulla sadetta kankaalla.
Nautimme paljon bbq: sta, ja tulipesä on myös hieno. Kaiken kaikkiaan upea perheloma. Suosittelen kaikille, ylimääräiset yksityiskohdat tekevät tästä erittäin erityisen vierailun. Ei malta odottaa tulla uudestaan.

Juuri palannut upeasta oleskelustamme Little North Fieldissä. Safariteltta oli hämmästyttävä, erittäin hyvin varusteltu, kodikas ja mukava, mutta siinä oli luonnon ja upean ulkoilman tuntua. Tervetuliaislaatikko s'mores-pakkauksella ja kotitekoisella hillolla aivan ihana. Catherine ja Tim ovat työskennelleet kovasti tehdäkseen tästä paikasta fantastisen ja ansaitakseen kaiken menestyksen. Paras kokemamme glamping!

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 08/11/2023

Views: 5307

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.