Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (2023)

Yhteistyössä jonkun kanssa:

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (1)

 • Elektroninen
 • Raha
 • Vaatetus
 • Runko
 • Keittiö
 • Asua

Löydät lupaavimmat akkuimurit Krone.at-vertailu- ja testiportaalista.

Eikö laattojen, laminaatin ja mattojen säännöllinen imurointi häiritse sinua, vaan myös ajatko säännöllisesti huonekalujen ympärillä? Joka ei enää haluakamppailee virtajohdon kanssakenen pitäisi vaihtaa johdottomaan pölynimuriin!

Olemme koonneet sinulle Krone.at-sivustolla eri johdottomien pölynimurien testien tuloksista, jotta voit nauttia täydellisestä joustavuudesta ja liikkumisvapaudesta imuroidessasi tulevaisuudessa. Ota selvää akkujen kapasiteetista,jos tarvitset vielä laukkujaja mitä pitää ottaa huomioon ostaessa. Malli teki positiivisen vaikutelmanPhilips SpeedPro Max Aqua Plusominaisuuksineen.

Langattomien pölynimurien suositukset

Kohokohta

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (2)

Levoit johdoton pölynimuri

659 arvostelua

Kohokohta

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (3)

KLAMER johdoton pölynimuri

59 arvostelua

Samanlaisia ​​langattomien pölynimurien vertailuja

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (4)

  johdoton pölynimuri

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (5)

  käsipölynimuri

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (6)

  Pölynimuri pussilla

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (7)

  Pussiton pölynimuri

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (8)

  Imuri

 • Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (9)

  Langaton kädessä pidettävä pölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (10)

Ostoneuvoja: Löydä paras tuote kanssamme akkupölynimurivertailusta 2023

Pikakatsaus

 • akkuImurivoidaan usein käyttää myös rinnakkainLangaton kädessä pidettävä pölynimurivoidaan käyttää, eli 2-in-1-johdottomana pölynimurina. Koska laitteet eivät vaadi kaapeliliitäntää pistorasiaan, voit tämän tyyppisellä pölynimurilla liikkua mukavasti ja langattomasti kaikissa huoneissa ja kiivetä vaivattomasti portaita.
 • Kiinnitä valinnassa huomiota siihen, poistaako johdoton pölynimuri eläimenkarvoja, raskaan lian vai vain normaalin lian. Monet mallit on varustettu vaihtoharjoilla, jotka on suunniteltu erilaisille likaisille tai erilaisille lattioille tai pinnoille.
 • Suuttimien ja harjojen lisävarusteiden lisäksi imutehoa ja akun suorituskykyä tulee ottaa huomioon valittaessa akkupölynimurin tarjousta. Mitä kauemmin laitteen akku kestää, sitä nopeammin koko kotitaloutesi pääsee eroon lattioiden pölystä ja lialta.

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (11)

Langattomia pölynimureita mainostetaan yhä enemmän testeissä ja niiden suosio näyttää myös kasvavan. Ennen kuin menetät käsityksen laajasta tarjonnasta, käytä akkupölynimurivertailua 2023 saadaksesi selville, mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi. Olemme koonneet sinulle Krone.at-sivustolla eri johdottomien pölynimurien testien tulokset, jotta voit selvittää ne etukäteenvalita tiettyjä ominaisuuksiavoi. Kun valitset johdoton pölynimuri, merkillä on paljon vähemmän tärkeä rooli kuin akun kesto, imuteho ja laitteen paino.

1. Mikä on johdoton pölynimuri?

Jo ensi silmäyksellä Boschin johdoton pölynimuri tai Dysonin johdoton pölynimuri on visuaalisesti erilainenperinteinen pölynimuri. Normaali pölynimuri koostuu pyörillä varustetusta keskusyksiköstä, moottorista ja pölyn ja lian keräyskorista tai säiliöstä pölynimuripussille, imuputkesta letkulla ja jalalla sekä enemmän tai vähemmän pitkästä kaapelista.

Pölynimureita on useita eri malleja

Langattomien pölynimurien lisäksi löydät myös johdollisia pölynimureita, joita on saatavana sekä pussijärjestelmällä että ilman. Lisäksi tyhjiörobottien tekniikka kehittyy jatkuvasti, joten voit hyötyä laajasta teknologioiden valikoimasta.

Media Marktin tai muiden jälleenmyyjien modernit langattomat akkupölynimurit ovat muodoltaan samanlaisia ​​kuin johdoton pölynimuri.käsipölynimuri. Vorwerk oli näiden mallien edelläkävijä, jossa oli tuolloin vielä kaapeli. Tämä säilytetty moottori, pölynkerääjä, pohja ja imuputki yhdessäkompakti, pystysuora yksikkö. Akkukäyttöiset langattomat pölynimurit perustuvat samaan periaatteeseen, mutta ne tulevat ilman usein rajoittavaa ja ärsyttävää kaapelia. Kaapelin haitat yhdellä silmäyksellä:

 • Kaapeli rajoittaa toimintasädettäsi.
 • Kaapeli lisää ihmisten onnettomuusriskiä.
 • Kiristetut kaapelit siirtävät huonekaluja tai kaatavat koristeita.

Akun kanssaPussiton pölynimuri, mutta myös akullaPölynimuri pussillatoisaalta vapauttaa lattiat lialta ja pölystä täysin vapaasti. Sinun ei myöskään tarvitse jatkuvasti muodostaa yhteyttä eri virtalähteeseen jokaisessa huoneessa. Koko lattian puhdistus japortaiden kiipeäminentoimii halvalla johdottomalla pölynimurilla yhtä riskittömästi ja ongelmattomasti kuin akkupölynimurin testin voittaja.

2. Langattomat pölynimurit vertailussa: mitä eri tyyppejä on?

Periaatteessa onkahden tyyppisiä johdottomia pölynimureita, jonka löysimme johdottomien pölynimurien testeissä Krone.at:ssa: johdoton pölynimuri pussilla ja johdoton pölynimuri ilman pussia.

Vinkki:Useimmat johdoton tyhjiövalmistajat käyttävät pussittomia järjestelmiä. Viime vuosina näistä on tullut yhä suositumpia myös johdollisten pölynimurien keskuudessa ja vältytään jätteiltä ja pussien ostokustannuksilta.

Esittele itsensä suorassa vertailussakaksi johdottomien pölynimurien luokkaaseuraavilla ominaisuuksilla:

Langaton pölynimurityyppi Ominaisuudet
pussiton langaton pölynimuri
 • ei vaivaa, ei kustannuksia laukuista
 • Likasäiliö voidaan käyttää uudelleen ja puhdistaa
 • mitä täyteläisempi likasäiliö, sitä pienempi imuteho
 • sopii vain osittain allergikoille
Langaton pölynimuri pussilla
 • Kustannukset laukkuista ja hankinnoista
 • kun pussi on täynnä, imuteho laskee
 • Kasseja tuskin voi käyttää uudelleen, niistä syntyy jätettä
 • sopii paremmin allergikoille

Valitse johdoton pölynimuri, joka on aina käyttövalmis,suojele ympäristöäja säästät pölynimuripussien säilyttämisen kustannuksista ja vaivasta.

Jos ostat langattoman pölynimurin ilman pussia, kiinnitä huomiota likasäiliön tilavuuteen. Tämän tulee sopia kotitaloutesi kokoon, jotta sinun ei tarvitse jatkuvasti tyhjentää astiaa.

3. Vinkkejä langattoman pölynimurin testistä: Mitkä ovat tärkeitä kriteerejä ostaessasi?

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (12)

Langattomalla pölynimurilla ei ole ärsyttävää kaapelia.

Osana ostoneuvontaamme haluamme panostaa vähemmän tiettyihin merkkeihin tai arvioida Aldin tai Lidlin akkupölynimurien laatua. Sen sijaan haluamme sinut Krone.at-sivustolletärkeimmät kriteeritSelitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon, jos haluat ostaa langattoman pölynimurin Itävallasta.

3.1. Langattoman pölynimurin virrankulutus ja käyttöaika minuuteissa

Pohjimmiltaan sinun tulee kiinnittää huomiota energiankulutukseen ostaessasi mitä tahansa sähkölaitetta. Tätä ei enää määritellä energiatehokkuusluokilla. Tämä johtuu siitä, että EuG:n tuomioistuimen päätöksen mukaan energiatehokkuusluokkia ei saa enää käyttää sovelluksissa 19.1.2019 alkaen. Siksi suosittelemme kiinnittämään huomiota pölynimureihin, jotkaalhainen energiankulutus watteinaomistaa. Pienempi teho tarkoittaavähemmän virrankulutusta, eikä se vaikuta suoraan imutehoon.

MyösAkun latausaikaja käyttöaika minuuteissa on tärkeä rooli johdottomassa pölynimurissa. Näiden kahden parametrin välinen suhde on aina tärkeä tässä vaiheessa. Koska joissakin pölynimuissa mainostetaan erittäin lyhyttä akun latausaikaa alle tunnin - mutta nämä laitteet imevät taaksepäin tuskin 10 minuuttia.

Suuret 2-in-1-johdottomat pölynimurit, joita käytetään lattiapinnoille ja joita ei käytetä vain käsikäyttöisenä.useita tunteja täyteen ladatulla akulla. Pieni pisara katkeruutta muuten niin käytännöllisessä akkuimurissa on käyntiaika minuuteissa, joka yleensä päättyy noin 30 minuutin kuluttua.

3.2. Huomioi paino ja tilavuus

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (13)

Varmista, että uudella pölynimurillasi on mahdollisimman pitkä akun käyttöikä.

Periaatteessa mitä kevyempi laite, sitä kätevämpää on käyttää johdotonta pölynimuria. Paino kg vaihtelee suuresti yksittäisten valmistajien välillä. Kevyimmät mallitpainaa noin 1 kg, kun taas raskaimmat laitteet painavat nopeasti jopa 3 kg. Kaiken kaikkiaan johdottomia pölynimureita on silti helpompi käyttää kuin perinteisiä johdollisia pölynimureita.

Äänenvoimakkuus dB:nä on tärkeämpi perheille tai kerrostalojen asukkaille kuin pariskunnille ja yksin asuville omassa kodissaan. Voimakkaimmat johdottomien pölynimurien ääni on noin 85 dB, mikä on suunnilleen yksiniittokoneon vastaava.Hiljaisimmat laitteet sen sijaan toimivat noin 75 dB:llä, joka vastaa täydellä teholla toimivan hiustenkuivaajan ääntä. Hiljainen johdoton pölynimuri on siksi erityisen hyvä vuokra-asunnoissa ja on vähemmän havaittavissa naapureille.

3.3. lisälaitteet ja muut tarvikkeet

Mitä enemmän lisälaitteita, lattiasuuttimia ja muita suuttimia toimitukseen sisältyy, sitä monipuolisemmin akkuimuria voidaan käyttää. Varsinkin 2-in-1-laitteiden kanssa kannattaa varmistaa, että käytät myös käsipölynimuriavarustaa monilla suuttimillavoi. Pienillä verhoilu- tai rakosuuttimilla varustettu johdoton pölynimuri voidaan muuntaa erityisesti autoihin, kattoihin ja hankalaan nurkkaan.

4. Mitkä ovat langattoman pölynimurin edut ja haitat?

Käytännössä jokaiseen pölynimuriin, joko kaapelilla, robottina tai pussittomana versiona akullaHyödyt ja haitatlöytö. Langattoman pölynimurin edut ja haitat on esitetty yleiskatsauksessa seuraavasti:

  Edut
 • ei kaapeleista johtuvia tilarajoituksia
 • kätevä käyttää, kevyt ja hiljainen
 • jopa hauskaa lapsille
  Haitat
 • Käyttöaikaa rajoittaa periaatteessa akku
 • Imuteho ei riitä parhaille kaapeli-imureille
 • tarvitaan lyhyempiä imuyksiköitä, soveltuu vain rajoitetusti suuriin kiinteistöihin

5. Kuinka käytät johdotonta pölynimuria jokapäiväisessä elämässä?

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (14)

Langaton pölynimuri on erityisen kätevä käyttää useissa kerroksissa.

Kun olet purkanut pakkauksen kaikkine tarvikkeineen, kytke virtalähde välittömästi pölynimurin pistorasiaan ja latausporttiin. Aseta nyt pölynimuripussi tai likasäiliö paikalleen jatarkista toimituksen laajuussuuttimien täydellisyydestä.

Jos akku on ladattu täyteen, voit käyttää laitetta kätevästi kaikkien lisälaitteiden kanssa ja valita eri imutasot useisiin malleihin. Usein yksi kuuluukäytännöllinen seinäteline pölynimurillelisäksi. Ihannetapauksessa se kannattaa kiinnittää lähelle pistorasiaa, jotta pölynimuri voidaan ladata, kun se ei ole käytössä.

Löydät sellaisenpaljon useammin ja suuremmalla ilollakäyttää johdotonta pölynimuria useita kertoja päivässä. Kun täysautomaattinen kahvinkeitin valmistaa kupillista lattea, voit helposti imuroida kolme huonetta ja laittaa sen sitten takaisin latausasemaan. Toisaalta moninkertainen päivittäinen käyttö varmistaa, että pölyä kerääntyy vähemmän ja kompensoi näin lyhyet käyttöajat.

6. Ketkä ovat Itävallan suosituimpia johdottomien pölynimurien valmistajia?

Voit ostaa käytännöllisiä johdottomia pölynimureita tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Bosch, AEG, Miele tai Philips. Markkinajohtaja on Dyson, mutta on myös tuntemattomia toimittajia, kuten Tineco tai Orfeldvoi saavuttaa hyviä tuloksia testeissä.

Stiftung Warentest tekee nyt säännöllisesti vertailevia testejä pölynimureille paristoilla ja ilman, joista voit aina löytää ajankohtaiset testivoittajat. Kiinnitä huomiota ostaessasilyhyet latausajat tunneissa, pitkät kilometrit minuuteissa, suuri liankerääjän kapasiteettisekä lukuisia lisälaitteita ja suuria tehotasoja.

7. Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia langattomista pölynimureista

7.1. Kuinka hyviä langattomat pölynimurit ovat?

Pienille kotitalouksille, joissa ei ole eläimiä ja jotka ovat vähäpäästöisiäLangattomat pölynimurit ovat täydellinen ratkaisu. Ne sopivat vain siivousyrityksiin ja liikkeisiin pienillä myymäläalueilla, koska akut eivät kestä tarpeeksi kauan. Erittäin suurissa taloissa siivousjaksojen keskeytyminen on odotettavissa myös johdottomalla pölynimurilla.

" Lisää tietoa

7.2. Kuinka monta wattia langaton pölynimuri tarvitsee?

Langattomille pölynimureille tuskin löydät wattiarvoa, koska laitteet on kytketty pistorasiaan virtalähteen kautta. Tällaisessa virtalähteessä on yleensä 18 volttia ja sitä voidaan käyttäämistä tahansa perinteisestä pistorasiastapurkaa.

" Lisää tietoa

Kuinka montaa valmistajaa verrataan johdottomien pölynimurien vertailussa?

Akkupölynimurivertailussa tarkastellaan yhteensä 13 valmistajaa.Lisää tietoa "

Mikä johdoton pölynimuri on saanut tähän mennessä parhaan arvion ostajilta?

4,6 tähteä on paras arvosana tähän mennessä ja meniSamsungin Jet 75 Elite.Lisää tietoa "

Kuinka monesta eri tuotteesta voit valita akkupölynimurivertailussa?

Yhteensä 19 johdotonta pölynimuria vertailtiin ja arvioitiin sinulle.Lisää tietoa "

Mikä on odotettavissa oleva keskihinta, kun ostat johdotonta pölynimurimallia?

Langattomien pölynimurien keskihinta on huomioitava noin 305,04 euroa.Lisää tietoa "

Kuinka monta erilaista akkupölynimurimallia löytyy akkupölynimurivertailusta?

Voit valita 19 johdottomasta pölynimurimallista.Lisää tietoa "

Millä johdottomalla pölynimurilla on parhaat asiakasarviot?

Aeg Ergorapido CX7-2-45ANon erityisen suosittu ostajien keskuudessa, sillä se saa 4,6/5 tähteä.Lisää tietoa "

tuotteen nimi Hinta euroissa Amazonissa pussiton Langattomien pölynimurien etu katso tuote
Philips SpeedPro Max Aqua Plus 459,99 Ja Digitaalinen lataustason näyttö » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Samsung Jet 75 Elite 468,50 Ja Pestävä pölysäiliö » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Dyson V11 vääntömomentti 744,24 Ja Reaaliaikaiset raportit LCD-näytöllä » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Philips AquaTrio 9000 -sarja XW9383/01 777,00 Ja Digitaalinen lataustason näyttö » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Dyson V8 Animal 499,99 Ja 2 imutilaa » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Philips SpeedPro Max XC7042/01 299,99 Ja Digitaalinen lataustason näyttö » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Aeg Ergorapido CX7-2-45AN 249,99 Ja Ihanteellinen allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
AEG QX7-1 Ultal 272,00 Ja 2 Imuvaihetta » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Rowenta RH9638 313,99 Ja Joustava liitos mahdollistaa monia käyttömahdollisuuksia » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Bosch Unlimited Serie 6 BCS611AM 259,00 Ja Pitkäkestoinen suorituskyky Boschin moottoritekniikan ansiosta » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Xiaomi Mi G10DE 245,90 Ja värillinen näyttö » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Aeg QX9-1-ANIM 226,76 Ja Tehokas moottori » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Shark Anti Hair Wrap IZ103EUGB 224,90 Ja Anti-Hair-Wrap-tekniikka » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Bosch Athlete BCH6L2560 189,72 Ja Vähän huoltoa » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Perusteellinen VCP3930 184,99 Ja Suuri kapasiteetti » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Perusteellinen VCH 9832 115,90 Ja 2 Imuvaihetta » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Oraimo OSV-102 99,99 Ja itsenäinen » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Einhell TE-SV 18 Li-Solo Power X-Change 109,99 Ja Vahva imuteho Eco- tai Boost-tilassa » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Makita DCL182Z 52,91 Ei Akku saatavilla täältä » Tarkista Amazonista
» Tarkista eBaysta
Philips SpeedPro Max Aqua Plus
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (15) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 459,00 €
pölynimurin tyyppi 3 in 1 -puikko ja käsipölynimuri, pyyhin
akun kesto 80 min
Design
Pölysäiliön tyyppi pussiton
pölykapasiteetti 0,6 l
tuotteen väri Musta titaani
Irrotettava käsipölynimuri Ja
Integroitu harja Ja
ilmavirta 18,3 l/s
Samsung Jet 75 Elite
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (16) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 468,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1
akun kesto Ei akkua sis.
Design
Pölysäiliön tyyppi pussiton
pölykapasiteetti 0,8 l
tuotteen väri Musta hopea
seinäkiinnitys Ja
Palvelut
tyhjiöilmansuodatus sykloninen
lian erotusmenetelmä sykloninen
melutaso 86 dB
tehotasojen lukumäärä 3
invertteritekniikka Ja
Dyson V11 vääntömomentti
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (17) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 744,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1
akun kesto 60 min
Philips SpeedPro Max XC7042/01
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (18) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 299,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1 -puikko ja käsipölynimuri
akun kesto 65 min
Design
Pölysäiliön tyyppi pussiton
pölykapasiteetti 0,6 l
tuotteen väri Rot
Irrotettava käsipölynimuri Ja
ilmavirta 1000 l/s
seinäkiinnitys Ja
Aeg Ergorapido CX7-2-45AN
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (19) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 249,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1 -puikko ja käsipölynimuri
akun kesto 45 min
Palvelut
siivouksen tyyppi Kuiva
lian erotusmenetelmä sykloninen
Design
tuotteen väri Musta punainen
Pölysäiliön tyyppi pussiton
Esitys
energian lähde akkupaketti
Kesto 45 min
latausaika 4 h
Ladattava akkutekniikka Litium-Ion (Li-Ion)
akun jännite 18 V
AEG QX7-1 Ultal
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (20) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 271,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1 -puikko ja käsipölynimuri
akun kesto 45 min
Design
Pölysäiliön tyyppi pussiton
pölykapasiteetti 0,35 l
tuotteen väri Indigo
Irrotettava käsipölynimuri Ja
Teleskooppinen letku Ja
seinäkiinnitys Ja
harjan muoto Suorakulmainen
Bosch Unlimited Serie 6 BCS611AM
Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (21) Tällä hetkellä saatavilla alkaen 259,00 €
pölynimurin tyyppi 2 in 1
akun kesto 35 min
Design
Pölysäiliön tyyppi pussiton
tuotteen väri Mustavalkoinen
Teleskooppinen letku Ja
Alkuperämaa Saksa
Palvelut
siivouksen tyyppi Kuiva
tehotasojen lukumäärä 2
 1. Mikä on johdoton pölynimuri?
 2. Langattomat pölynimurit vertailussa: mitä eri tyyppejä on?
 3. Vinkkejä johdottomien pölynimurien testistä: Mitkä ovat tärkeitä kriteerejä ostaessa?
 4. Mitkä ovat langattoman pölynimurin edut ja haitat?
 5. Kuinka käytät johdotonta pölynimuria jokapäiväisessä elämässä?
 6. Ketkä ovat Itävallan suosituimpia johdottomien pölynimurien valmistajia?
 7. Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia langattomista pölynimureista

Langattomien pölynimurien vertailu 2023 yhdellä silmäyksellä

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (22)

Levoit johdoton pölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (23)

KLAMER johdoton pölynimuri

vertailun voittaja

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (24)

Philips SpeedPro Max Aqua Plus

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (25)

Samsung Jet 75 Elite

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (26)

ETA johdoton pölynimuri Supersonic Elastic

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (27)

Dyson V11 vääntömomentti

Rahan arvo

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (28)

Philips AquaTrio 9000 -sarja XW9383/01

Langattomien pölynimurien suositukset

Kohokohta

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (29)

Levoit johdoton pölynimuri

659 arvostelua

Kohokohta

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (30)

KLAMER johdoton pölynimuri

59 arvostelua

Piditkö akkupölynimurivertailustamme?

4,5/5(379) arvostelua

Parhaan ostopäätöksen saamiseksi:

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (31) Viimeisin tila

Seuraamme tuoteinnovaatioita niiden tullessa markkinoille ja parhaat ja kiinnostavimmat uutuudet ovat säännöllisesti mukana taulukoissamme.

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (32) puolueeton

Meillä on korkeat standardit ja tiimimme toimii täysin itsenäisesti. Valmistajat eivät voi vaikuttaa vertailutuloksiin. Ilmaista tarjousta rahoittavat mainokset tunnistetaan selvästi.

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (33) Tietotaito

Toimitustiimissämme on eri erikoisalojen asiantuntijoita, jotka tuntevat kunkin tuotekategorian vaatimukset ja arvioivat niitä objektiivisesti määriteltyjen vertailukriteerien mukaan. Ylimääräinen oikolukuohjaus varmistaa korkeimman laadun.

Uusia testejä ja vertailuja laastareissa

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (34)

PuhdasKärpäsen ruosteenpoistoaine

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (35)

Puhdastikkupölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (36)

Puhdaskäsipölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (37)

Puhdaspesukoneet

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (38)

PuhdasSydänlattian puhdistusaine

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (39)

PuhdasPölynimuri pussilla

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (40)

Puhdaspyykinkuivaaja

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (41)

Puhdashöyryasema

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (42)

Puhdasultraäänipuhdistin

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (43)

PuhdasPussiton pölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (44)

Puhdaslemmikkieläinten karvojen pölynimuri

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (45)

Puhdasikkunan tyhjiö

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (46)

Puhdashöyrysuorastaja

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (47)

PuhdasImurointirobotti

Langattomien pölynimurien testi ja vertailu 2023 »Parhaat tuotteet Krone.at:ssa (48)

PuhdasLangaton kädessä pidettävä pölynimuri

FAQs

Mikä imuri kannattaa ostaa? ›

Voittaja oli Electrolux EUS-8GREEN Ultra-Silencer Zen. Yksi poikkeus testituloksissa kuitenkin on. Kissa- tai koiratalouteen kannattaa valita imuri pussittomien joukosta. Karvat saa imuroitua lemmikinomistajille suunnitelluilla malleilla, joko Dysonilla tai Mielen imureilla.

Mikä on hyvä Imurin imuteho? ›

Tällaisen imurin imuteho asettuu tavallisesti 400–500 watin väliin. Tutustuminen eri valmistajien imurien teknisiin tietoihin kertoo, että imuteho asettuu pääsääntöisesti 20 prosentin tienoille ottotehosta. Loput noin 80 prosenttia menee melun ja lämmön tuottamiseen ja muihin hävikkeihin.

Onko Miele hyvä imuri? ›

Tanskalainen kuluttajalehti Tænk: Pölynimuri testivoittaja 2020. Tanskalaisen kuluttajalehti Tænk vertaili perässävedettäviä pölynimureita. Vertailun voittaja oli Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, joka oli parhaimmillaan kovien lattioiden puhdistajana.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 09/11/2023

Views: 5329

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.